Logo-youngadults-site

Vijf nieuwe namen Fallen bekend gemaakt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

fallenEen tijdje geleden maakte Lauren Kate de eerste officiële namen bekend van degenen die zullen gaan meespelen in de verfilming van Fallen. Eergisteren maakte de schrijfster van de bestseller bekend dat er 5 nieuwe mensen gecast zijn. Hoewel tot nu toe twee grote beroemdheden zijn gecast, zijn de overige leden relatief onbekend. Dit kan een negatief effect op de film hebben, gezien de huidige boekverkoop. Jullie kunnen de vijf nieuwe castleden hieronder zien:

joely richardson

Joely Richardson als Miss Sophia
We zullen maar gelijk beginnen met de, waarschijnlijk, meest bekende actrice uit dit lijstje. Joely Richardson verscheen eerder in Vampire Academy, Endless Love, de televisieserie The Tudors en de oudere klassiekers zoals The Patriot. Ze is geboren 9 januari 1965 in Londen. Ze heeft twee Golden Globes uit vier nominaties gewonnen.

David Schaal

David Schaal als Randy
David Shaal is eigenlijk alleen maar bekend van televisiespotjes. Zijn grootste rol tot nu toe was in een kortdurende televisieserie genaamd The Inbetweeners.
leo suter

Leo Suter als Trevor
Leo is een acteur in opkomst en is het bekendst van zijn (wel erg) kleine rol in Maleficent. Hoewel Trevor maar een kleine rol in het boek heeft, kan het karakter van Leo belangrijk zijn voor de flashbacks van Lucinda, die wordt geteisterd door haar geschiedenis.

paul slackPaul Slack als Harry Price
Paul Slack doet veel acteerwerk in het theater, maar heeft ook een paar kleine rollen in televisieseries en films gedaan. Zo speelde hij onder andere John’s broer in de romantische komedie Love Actually. Harry Price is de vader van Lucinda.

juliet aubreyJuliet Aubrey als Doreen Price
Juliet Aubrey is het meest bekend van televisieseries, waaronder de miniserie The White Queen. In Fallen zal zij Doreen Price, de moeder van Lucinda gaan sturen. Ze is op 17 december 1966 geboren in Fleet, Hampshire, in Engeland.

Wat vinden jullie van de nieuwe castleden?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.