Logo-youngadults-site

Mijn sleutel naar geluk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

love-is-freedomLieve lezers van young-adults.nl,

Druk. Druk. Druk en heel veel choas. Zo ging het bij mij de afgelopen maanden, toen je waarschijnlijk merkte dat er vrijwel geen berichten werden geplaatst. Dit kwam omdat ik bezig was met de vernieuwing van de website: de software moest geupdate worden, verhuizing naar een andere server en een nieuw design. Helaas, had ik hierdoor geen tijd om regelmatig berichten te schrijven, omdat ik vrijwel alles zelf doe. Ik heb weliswaar een klein beetje hulp gehad van een

vriend die it-er is, maar die heeft daarnaast een fulltime baan. Ik heb veel zelf moeten oplossen, en ben ook regelmatig totaal geflipt/door het lint gegaan/gestresst geweest omdat dingen niet direct werkte of ik het niet kreeg zoals ik wilde. Ach ja, dat hoort erbij.

Gelukkig is na zo’n 6 weken keihard werken – lees: slapeloze nachten, wallen onder de ogen en totale vermoeidheid – alles grotendeels af. Ik ben zelf tevreden met het nieuwe design, al moest ik er in het begin ontzettend aan wennen. Jullie misschien ook wel 🙂 Ik hoop in ieder geval dat jullie young-adults.nl nog vaak zullen bezoeken.

Knopen doorhakken
Sommige van jullie weten het al. Ik heb de knoop doorgehakt… Ik heb mijn vaste baan opgezegd. Ik heb er lang over nagedacht, want zonder baan heb je geen zekerheid. In deze tijden van crisis al helemaal niet. Maar ik wilde gewoon het risico nemen, ook al is het een groot risico. Ik merkte dat ik veel te veel dacht aan mijn website en alle ideeën die ik nog heb, maar niet kon uitwerken in verband met tijdgebrek. Dit was gewoon zo frustrerend, dat ik soms niet wist waar ik het moest zoeken.
Binnenkort komt daar verandering in, dan heb ik alle tijd van de wereld. Alle vrijheid die je je maar kan wensen. Ik ben ontzettend opgelucht dat ik de stap heb durven zetten, en ga heel erg mijn best doen om van young-adults.nl een succes te maken. Mijn sleutel naar geluk is doen wat ik het allerleukste vind, en dat is werken aan mijn eigen website, mooie boeken uitgeven en schrijven.

Uitgeverij
Jawel, ik wilde al heel lang een uitgeverij. En deze gaat er komen ook! De eerste echte roman die bij mijn (toekomstige) uitgeverij wordt uitgegeven is van Jen Minkman. Misschien ken je haar al? Daarnaast volgen er meer auteurs. Natuurlijk heb ik in al die tijd het schrijven niet opgegeven, dus ook aan mijn eigen verhaal ga ik werken.

En verder
Ik wil de site gaan promoten bij bibliotheken, wil maandelijks een bericht schrijven over wat ik die maand allemaal heb gedaan (de Behind the scenes komt dus terug), ga weer berichten schrijven over onderwerpen die er lang niet zijn geweest. Daarnaast wil ik de leden meer bij de site betrekken: op dit moment hebben we De boekenkast van…, maar ook dit gedeelte wil ik uitbreiden. Kortom: er is een hoop te doen!

Hulp van jullie
Ook heb ik hier jullie hulp bij nodig. Mochten jullie de website willen steunen (oftewel mij:)) dan kan dat door de website intensief te bezoeken, de boeken te lezen die ik binnenkort ga uitgeven of de webwinkel te bezoeken. Er komen mooie nieuwe producten bij, dus wie weet zit er wat voor je tussen 🙂 Ja, mijn inkomen is straks deels afhankelijk van jullie bezoek en aankopen. Maar er komen superleuke dingen aan, dus ik weet zeker dat dat goed gaat komen. Ik heb vertrouwen in jullie en in de groei van mijn website.

p.s. heb je tips hoe ik de website nog leuker kan maken? Dan hoor ik dit graag. Je kunt een mailtje sturen naar het info adres of hieronder een reactie achterlaten.

Liefs en groetjes,

Natasja

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

14 gedachten over “Mijn sleutel naar geluk

 1. Je bent zo goed bezig, de site ziet er super uit !!!! Ik ga je zeker steunen en helpen om meer bekendheid te krijgen voor de site. Ik had via de voetbal gemerkt dat je heeeel erg druk bezig was met je site, echt respect, ziet er gewoon super uit. Je hebt je hart gevolgd 😉

 2. Ahhhh bedankt allemaal voor jullie lieve reacties! Dat is zo goed om te horen 🙂 Ik ben echt blij dat jullie het mooi vinden en waarderen wat ik allemaal doe, dan doe ik toch iets goed 🙂 Deze maand nog even heel druk (en op wintersport), maar vanaf maart (of de 1e of de 15de) kan ik lekker aan de site gaan werken 🙂 Ik kijk er zo naar uit dat ik me volledig kan storten op young-adults.nl en yashop.nl 😀

 3. Super vet, super vet! Ik kwam net tot de ontdekking dat ik dit bericht nog helemaal niet had gelezen. Nu dus wel! Super vet. [s] Oké, ik ben heel erg enthousiast, zeg maar.[/s] Wat moet het moeilijk voor je zijn geweest om je baan op te zeggen! Ik herken het gevoel van veel willen doen met boeken en schrijven, maar niet genoeg tijd hebben. Nu zit ik nog op school te balen dat ik eerst dit moet af maken, omdat ik toe werk naar mijn eindexamen zodat ik hierna een schrijfopleiding mag doen.

  Maar jij? Jij was al aan het werk. En dat gaf je zekerheid, vastheid. Maar het opzeggen niet meer. Vast reuze spannend! Maar het zal vast onwijs goed voelen dat je nu eindelijk kan doen wat je wíl doen, ook al krijg je daar niet zoveel geld voor terug als de baan die je misschien had. Ik ga je in elk geval zéker steunen. En dan nog iets waar ik bijster nieuwsgierig naar ben: Je boek! Ik wist dat je eens begonnen bent aan een verhaal maar ook dat je daar niets meer mee deed. Nu wel weer, tof!

 4. Wat leuk! Mooi dat je je droom volgt, een uitgeverij is natuurlijk fantastisch. Succes met alles en ik blijf elke dag even kijken op de site, want die is nu al heel goed!

 5. Leuk hoor!
  Ik zou zeggen ga ervoor! 😉
  Succes en het gaat vast helemaal goedkomen 🙂
  Ik heb er in ieder geval veel vertrouwen in!

 6. Leuk dat je er helemaal voor gaat! Ik volg deze blog reeds een lange tijd (als bibliotheekmedewerker en doordat we zelf een ‘kleine’ blog hebben:[url]readnmeet.tumblr.com[/url]) en ben benieuwd wat er nog allemaal gaat volgen!

 7. Ik vind deze site de leukste boekensite samen met goodreads, dus ben echt superhappy dat het nog meer wordt uitgewerkt 😀 En deze website intensief bezoeken doe ik nu al en zal ik definitely blijven doen!! Ben benieuwd 😀

 8. Het nieuwe design is echt prachtig en wat veel leuke ideeën. Ik kan niet wachten om ze te zien gebeuren!

 9. Wat een geweldig idee! Ik ga de site zeker in de gaten houden! Ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen met de site!

 10. Wauw Natasja!

  Een grote stap maar zeker de juiste, echt gaaf.
  Nu kun je inderdaad alles in Young Adults steken en enkel maar groeien en bloeien. Vind ik echt geweldig dat je zo’n stap durfde nemen. Ben zeker dat het geweldig zal zijn, kijk enorm uit naar de nieuwigheden en veranderingen. Ik denk dat je een perfect persoon bent voor dit! =) Mijn steun heb je!

 11. Supergaaf dat je dit doet, Natasja 🙂 Ik weet zeker dat er gouden tijden aan gaan komen voor de website en je uitgeverij, want met jouw drive en ambitie kan dat bijna niet anders!

 12. Klinkt allemaal heel goed. Ben ook benieuwd naar de boeken die je uit gaat geven (en als ze boeiend klinken ben ik uiteraard van plan om ze te gaan kopen en lezen). En natuurlijk blijf ik de site bezoeken, hij is veel te leuk om niet meer op te kijken!!! Ik hoop dat je keuze om de switch te maken beloond wordt, ik gun het je zeker.

 13. Lieve Natasja,

  Wat een mooie en eerlijke column 🙂 Ik vind het zo dapper van je dat je de sprong nu hebt gewaagd! Maar je hebt helemaal gelijk. Je hebt zoveel mooie plannen en gewoon niet genoeg tijd om ze te realiseren.

  Als schrijver, recensent, columnist en jurylid ga ik in ieder geval al het mogelijke doen om je te helpen om young-adults.nl een aangename website te houden om tijd op door te brengen en om de uitgeverij succesvol te maken.

  Ik ben ook razend benieuwd naar de nieuwe producten in de YA Shop!

  Liefs, Marijke

 14. Ik ben benieuwt naar alle veranderingen! En natuurlijk ga ik zoveel mogelijk helpen! Als actief lid ga ik dat zeker doen 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.