Logo-youngadults-site

Spanning en sensatie in het 3e seizoen van Pretty Little Liars

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
ppl3

ppl3Na het zien van seizoen 2 weten we allemaal wie A is. Of denken we alleen maar dat we dit weten? Pretty Little Liars is heel goed in het voor de gek houden van zijn kijkers, en dat gaat in dit seizoen gewoon door. De vier vriendinnen zijn deze zomer veranderd, en dan vooral Emily, die een enorm trauma kreeg te verwerken. Ze gaat hier niet goed mee om en zoekt troost bij de drank in plaats van haar vriendinnen, en dat kán natuurlijk niet goed gaan..

Onbeantwoorde vragen
Ook in dit seizoen blijft er weer veel onduidelijk. Want wie is schuldig aan wat? Garrett zit vast en wacht op zijn rechtszaak. Maar heeft hij ook echt gedaan waarvoor hij aangeklaagd wordt? Jenna is ook niet onschuldig volgens de PLL’s maar het lukt ze niet om erachter te komen wat ze nou precies met Ali en A te maken heeft. En dan is er nog Detective Wilden. Wat heeft hij toch met Ali te maken? Ik persoonlijk vind het knap hoe de makers al deze verhaallijnen en gebeurtenissen in elkaar weten te passen. Het blijft spannend hoewel ik niet weet hoelang ik nog geduldig kan blijven kijken zonder te weten hoe alles nou écht in elkaar steekt.

Halloween
De halloween aflevering is meestal de spannendste aflevering van het seizoen. Ook deze keer stelt hij zeker niet teleur. Stop de meiden en zo ongeveer al hun verdachten samen in een rijdende trein en geef ze allemaal een kostuum, dat kan alleen maar voor verrassingen zorgen. Want hoe weet je wie welk kostuum draagt? Ook een leuk detail, Adam Lambert die optreed en zelfs nog een paar woorden wisselt met Aria.

Doorgedraaid
De vier meiden blijven nog steeds achtervolgt worden door Allison, althans, zo lijkt het. Ze zien haar allemaal wel een keer maar dat is natuurlijk hun verbeelding, want Ali is tenslotte vermoord. Zulke beelden kunnen je nog weleens gek maken. Net als alle andere stunts die A met de meiden uithaalt. Geen wonder dat Spencer bezwijkt onder de druk. Persoonlijk vond ik het wel verfrissend om eens te zien hoe de keurige Spencer de controle een keer verliest. Of ons dit tenminste laat denken…

Vier verdiende sterren voor dit derde seizoen! Pretty Little Liars is zo’n serie die je beter pas kan gaan kijken als alle afleveringen al uit zijn, want iedere keer een week wachten op de volgende aflevering is echt niet te doen. Daar is het allemaal veel te spannend voor.

Persoonlijk denk ik dat we in het volgende seizoen weleens wat meer te weten kunnen gaan komen over de identiteit van A, en ik heb stiekem al vernomen dat dit iedereen, en dan ook echt iedereen gaat verrassen..  Kortom, gaat allen kijken!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Spanning en sensatie in het 3e seizoen van Pretty Little Liars

  1. Leuke recensie weer, moet echt vaker op de site komen kijken 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.