Logo-youngadults-site

Fallen film start deze maand met filmen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

fallen-filmLauren Kate, de auteur van Fallen heeft bekendgemaakt dat deze maand de opnames voor de boekverfilming starten… namelijk op 9 februari!

“The script is great, the director is great, and I’m thrilled with the progress so far”, laat de auteur in een interview met Random House Australie weten. “Preproduction has begun this month. We’ll be shooting in Hungary in February.”

Fallen vindt plaats op een tuchtschool, waar Luce (gespeeld door Addison Timlin) ontdekt dat haar klasgenoten gevallen engelen zijn en al eeuwen lang in strijd zijn met engelen die aan God’s zijde strijden en die voor Satan vechten.

En Fallen is niets zonder twee hoofdpersonages die vechten om Luce’ liefde. Deze rollen zijn weggelegd voor Jeremy Irvine en Harrison Gilbertson. De rest van de cast wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt, zegt Kate.

“I am very behind the direction of the film so far,” zegt Kate. “I think it’s going to be really good. I will also say that [regisseur] Scott [Hicks] and I have had many conversations about what the fans want out of the movies. He knows what matters to you and will strive to deliver it.”

Er zijn vier boeken in de Fallen-serie, alsmede een bonus verhaal met korte verhalen over de liefde gebasseerd op de serie. Kate is tevens de auteur van Het verraad van Natalie Hargrove en Teardrop, de eerste in een nieuwe paranormale YA serie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Fallen film start deze maand met filmen

  1. ik kan echt niet wachten tot de film uitkomt!!

  2. Ik ben benieuwd:) Ik vind het niet echt een boek om verfilmd te worden om eerlijk te zijn. En de cast vond ik ook craptastic dus ben zeer benieuwd wat t gaat worden:)

  3. Ik ben echt benieuwd hoe het wordt ^^

  4. Benieuwd, ga het nieuws over deze film zeker volgen.

  5. Geweldig kan niet wachten!

  6. Ik hoop dat het een beetje goede film wordt

  7. Eindelijk 🙂 Ik kijk al uit naar de film! 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.