Logo-youngadults-site

Eerste trailer The Fault in our Stars

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

the-fault-in-our-starsDe eerste trailer van 20th Century Fox’s The Fault in our Stars is vrijgegeven. De film is gebaseerd op de gelijknamige young adult van John Green.

Dit is de eerste boekverfilming van een John Green verhaal, maar zoals jullie vast weten, heeft hij al meerdere boeken op zijn naam staan: Looking for Alaska won in 2006 de Michael L. Printz award voor buitengewone young adult literatuur. Het daaropvolgende jaar werd An Abundance of Katherines genomineerd en The Fault in our Stars werd vrijwel meteen een New York Times bestseller.

Shailene Woodley en Ansel Elgort, de hoofdpersonen in de film zijn al bekend onder het young adult publiek. Eerder speelde Woodley in The Spectacular Now (ook gebaseerd op een young adult, en tevens een aanrader! Mooie film) en Elgort had een rol in de remake van het klassieke horrorverhaal: Carrie. Daarnaast kun je deze twee acteurs zien in Divergent, waar ze broer en zus spelen. Deze film verschijnt in maart.

The Fault in Our Stars wordt zeker weten een prachtige film die iedere young adult liefhebber gewoon gezien moet hebben. Ik kan in iedergeval niet wacht tot hij deze zomer in de bioscoop draait. Hoe denken jullie erover?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Eerste trailer The Fault in our Stars

  1. Ik vind de trailer al echt super goed en veelbelovend. Nog zo lang wachten voor hij ook echt in de bios komt. Wil er sowieso heen!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.