Geplaatst op 1 Reactie

Eerste trailer The Fault in our Stars

the-fault-in-our-stars

the-fault-in-our-starsDe eerste trailer van 20th Century Fox’s The Fault in our Stars is vrijgegeven. De film is gebaseerd op de gelijknamige young adult van John Green.

Dit is de eerste boekverfilming van een John Green verhaal, maar zoals jullie vast weten, heeft hij al meerdere boeken op zijn naam staan: Looking for Alaska won in 2006 de Michael L. Printz award voor buitengewone young adult literatuur. Het daaropvolgende jaar werd An Abundance of Katherines genomineerd en The Fault in our Stars werd vrijwel meteen een New York Times bestseller.

Shailene Woodley en Ansel Elgort, de hoofdpersonen in de film zijn al bekend onder het young adult publiek. Eerder speelde Woodley in The Spectacular Now (ook gebaseerd op een young adult, en tevens een aanrader! Mooie film) en Elgort had een rol in de remake van het klassieke horrorverhaal: Carrie. Daarnaast kun je deze twee acteurs zien in Divergent, waar ze broer en zus spelen. Deze film verschijnt in maart.

The Fault in Our Stars wordt zeker weten een prachtige film die iedere young adult liefhebber gewoon gezien moet hebben. Ik kan in iedergeval niet wacht tot hij deze zomer in de bioscoop draait. Hoe denken jullie erover?

1 gedachte over “Eerste trailer The Fault in our Stars

  1. Ik vind de trailer al echt super goed en veelbelovend. Nog zo lang wachten voor hij ook echt in de bios komt. Wil er sowieso heen!

Geef een reactie