Logo-youngadults-site

The Hunger Games acteur dood aangetroffen in appartement

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

philip seymour hoffmanGisteren is de acteur uit The Hunger Games – Catching Fire, Philip Seymour Hoffman, dood aangetroffen in zijn appartement. Een vriend trof de acteur aan in de badkamer en belde het alarmnummer. De politie heeft vastgesteld dat Hoffman is overleden aan een overdosis. Het onderzoek is nog gaande, maar volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een overdosis heroïne.

Hoffman laat drie kinderen achter die hij kreeg met zijn voormalige partner Mimi O’Donnell. In het verleden worstelde Hoffman al met een drugsverslaving.

Geen vertraging voor The Hunger Games
De uitbreng van de laatste twee Hunger Games-films komt niet in gevaar door de plotselinge dood van acteur Philip Seymour Hoffman.

Hoffman speelde in de reeks de rol van verzetsheld Plutarch Heavensbee. De opnames van de derde en de vierde film in de succesvolle reeks zijn nog niet afgerond. De overleden acteur was bijna klaar met het draaien van zijn scènes.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 komt in november 2014 uit, het tweede deel gaat in 2015 in première.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “The Hunger Games acteur dood aangetroffen in appartement

  1. Zo triest. Ik ken hem volgens mij alleen van Hunger Games en daar vond ik hem best wel een leuke personage in the end

  2. Erg jammer dat hij overleden is, ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven… hij was van mij 1 van de 6 favoriete personages in The Hunger Games..

  3. Ja ze zeggen de belangrijkste maar niet alle.
    Maar vind het echt droevig nieuws 🙁

  4. Echt triest nieuws.

    Overigens staat op diverse sites dat al zijn scènes al waren opgenomen voor beide films.

  5. Ik weet niet hoe ze dit gaan oplossen, zal het nieuws ook in de gaten houden… en zodra ik iets lees, het posten op de site 🙂

  6. Toen dit op het nieuws kwam had ik nog niet meteen door dat hij het was. Zonde.

  7. Sneu…
    En nu dan? Gaan ze de paar scenes die hij nog moest spelen door een ander laten spelen of gaat iemand anders het helemaal opnieuw doen?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.