Logo-youngadults-site

Desoto adventurer 1961

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

desoto adventurerTitel: Desoto adventurer 1961
Auteur: Luc Hanegreefs

ISBN: 9789044820751

Bestel bij bol.com
Bestel bij Bruna.nl

 

Rolf bekijkt samen met zijn vader een bijzondere oldtimer: een oude Amerikaanse slee, een DeSoto Adventurer uit 1961. De jongen raakt helemaal in de ban van het verhaal van de auto. Een oude geschiedenis uit het dorp komt weer tot leven, met verregaande gevolgen voor de hoofdrolspelers. Maar er is ook een boom waarin twee initialen gekerfd zijn, een gewelddadige legende die wel eens meer waarheid zou kunnen bevatten dan velen denken, een auto-ongeval dat twee families uit elkaar dreef, een kasteeldomein met een bewogen verleden en nog veel meer.

Alles in dit boek loopt door elkaar en heeft met elkaar te maken. Niemand wil meteen de waarheid vertellen, maar Rolf kijkt, luistert en trekt conclusies.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.