Logo-youngadults-site

Pretty Little Liars dvd-box seizoen 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Pretty little liars season 2

Pretty little liars season 2Het is weer een seizoen vol met spanning, romantiek en drama. Iedere aflevering verdenken de vriendinnen weer iemand ander ervan A te zijn. Melissa, Jenna, Lucas, Jason.. Eigenlijk zijn er weinig mensen die ze niet verdenken. Want er zijn zoveel mensen die zich verdacht gedragen, maar is dit schijn of hebben ze echt wat te verbergen..?

Aria
Voor Aria draait alles nog steeds om Ezra. Hun relatie is nog steeds een groot geheim maar A mist niets.. Omdat ze niet meer tegen de geheimen kunnen, nemen Aria en Ezra een drastische beslissing over hun relatie, maar of dat afloopt is nog de vraag.. aan/uit aan/uit aan/uit. Het gaat me langzamerhand vervelen deze twee. Wat mij betreft gaat Aria voor de jongen aan wie haar ouders haar proberen te koppelen. Dát is pas een cutie.

Emily
Emily is nog steeds een beetje aan het bedenken wie en wat ze nou eigenlijk wil. En er is keuze genoeg want aan vrouwelijke aandacht heeft Emily geen gebrek.. Persoonlijk vind ik de verhaallijn van Emily het minst leuk. Bij haar is alles altijd net iets té dramatisch.

Spencer
Spencer is het fanatiekste van de vier. Ze is geobsedeerd door het ontmaskeren van A, waardoor ze mensen vertrouwd die uiteindelijk nog wel eens voor een grote verrassing kunnen zorgen. Ik vind Toby en Spencer heel lief samen en ben heel hard voor ze aan het duimen. Want hun relatie wordt zeker getest door de hele A situatie…

Hanna
Dan mijn favoriete koppel: Hanna en Caleb. Ik weet niet of sommige van jullie al aan de spin-off Ravenswood zijn begonnen, ik in ieder geval niet, maar ik weet dat Caleb hier een hoofdrol in heeft, wat betekend dat zijn dagen in PLL zijn geteld. Ik zie ontzettend op tegen het moment dat Caleb de serie gaat verlaten. Zonder hem zouden de meiden lang niet zoveel over A weten als ze nu doen. Want Caleb is bereid alles te doen om zijn Hanna te beschermen, zelfs als hij zichzelf daarmee in gevaar brengt…

De meiden komen door A flink in de problemen. De politie blijft redenen vinden om ze te verdenken van, tja, wat eigenlijk? Want de moordenaar van Ali bekend toch?

Van mij krijgt dit spannende seizoen 4 sterren. Er is natuurlijk weer een spetterend einde, met een grote onthulling over de identiteit van A. Maar onthoud, niets is wat het lijkt in deze serie…

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Pretty Little Liars dvd-box seizoen 2

  1. Heb seizoen 1 nog staan om te kijken, ben zeker van plan om binnenkort te starten.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.