Tijdelijk 5 euro korting bij YA Shop

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is donderdag tweede Kerstdag en dat moet gevierd worden met korting bij de YA Shop. Ik hoop dat jullie op eerste Kerstdag en op Kerstavond hebben genoten van de leuke tijd met jullie familie, lekker hebben gegeten en cadeautjes hebben uitgepakt. Hoewel het helaas geen witte Kerst is geworden, maken Kerstliedjes en de leuke sfeer het altijd wel weer goed.

In onze YA Shop hebben we ook weer wat nieuwe kettingen staan, waaronder The Mortal Instruments Rune. De YA Shop is bijna een maand online, maar nu al ben ik erg tevreden met hoe het gaat. Daarom hebben wij voor leden van young-adults.nl een speciale actie om dit te vieren. Als je nu 2 of meer artikelen bestelt, ontvang je 5 euro korting met kortingscode: “YAS5korting”.

Deze couponcode kun je invullen wanneer je naar je winkelwagentje gaat. De couponcode kan per klant eenmaal gebruikt worden en is geldig tot en met 31 december 2013.

Fijne Feestdagen en een heel Gelukkig en Gezond 2014 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today