Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Imagine Dragons – Who We Are

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Wie de verfilming van ‘Catching Fire’ in de tussentijd nog niet gezien heeft, maakt zich nu onmiddellijk los van zijn of haar computer en vertrekt op staande voet naar de bioscoop. Ik maak geen grapje. Elke Hunger Games fan/ Young Adult fan/ gewoon iedereen die dit leest, moet deze film zien. En nog eens. En nog eens. Al twee maal ben ik ‘Catching Fire’ gaan kijken, en ik heb nog steeds het gevoel dat ik deze prachtige verfilming niet vaak genoeg gezien heb. Het is bijna niet te geloven, maar hij overtreft de eerste film grenzeloos. De Spelen, de Arena, de spanning, de emoties, en natuurlijk het verbluffende acteerwerk. Zelden heb ik een boek zo perfect naar beeld zien worden gebracht.

En om ‘Catching Fire’ nog fantastischer te maken (ja, het kan!), is er een knaller van een soundtrack waaraan de grootste talenten uit de muziekwereld hebben meegewerkt. En de liedjes, ze zijn gewoon ongelooflijk. Al een week lang staat hij gewoon op repeat. Voor deze Tuesday Tunes heb ik gekozen voor ‘Who We Are’ van één van mijn favoriete bands, Imagine Dragons aka de muzikanten die in elk liedje puur magie stoppen. Als je deze hoort, dan word je ook volledig weggeblazen. Hij gaat over de manier waarop Katniss, Peeta en alle andere Tributen behandeld worden door de grote machthebbers van het Capitool, en dan vooral President Snow. Wees gewaarschuwd, zodra je hem beluistert, kun je wel eens de hele dag (of in mijn geval de laatste anderhalve week) blijven luisteren en beluisteren en beluisteren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Tuesday Tunes: Imagine Dragons – Who We Are

  1. dit lied is SO AWESOME!!!:D:D:D k heb de soundtracks al 10000 keer geluisters maar k krijg dr nog steeds geen genoeg van:P

  2. Omg ik moet naar de bios!

  3. Echt een tof nummer 😀

  4. Beluister ik dagelijks op de bus 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.