Logo-youngadults-site

Ik weet wat je denkt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het fluistereiland – Ik weet wat je denkt #2
Auteur: Elizabeth George

ISBN: 9789022999813

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Becca King heeft een zeldzame gave — en die is levensgevaarlijk In Stormgevaar was Jenn McDaniels, een meisje dat enorm met zichzelf in de knoop zat, Becca’s eerste echte vijand. Haar ouders hebben een winkel in aas voor de visserij op het zuidelijke puntje van het eiland. Becca gaat er werken om geld te verdienen en om Derric te helpen, die nog steeds niet hersteld is van zijn verwondingen. Maar als Becca voor haar werk moet leren duiken wint ze het respect van Jenn, en er bloeit een vriendschap op tussen de meisjes. Tijdens een van haar duiktochten doet Becca een schokkende ontdekking. Maar wat ligt er onder water dat zo angstaanjagend is?

Ik weet wat je denkt is het tweede boek in de razendspannende serie ‘Het Fluistereiland’.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Ik weet wat je denkt

  1. Ik ben hier heel benieuwd naar !

  2. Inderdaad! Deel 1 was een beetje, tja hoe zeg je dat, saai, maar toch wilde ik wel doorlezen. Dus deel 2 zou ik toch ook wel willen lezen. 🙂

  3. ahahaha:P k heb dus precies hetzelfde XD k vond deel 1 ook niet zo super, maar toch wil ik deze lezen:-) ik weet alleen niet meer waar deel 1 over ging

  4. Oh ondanks dat deel 1 tegenviel wil ik deze wel lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.