Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Coldplay – Atlas

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goedenavond, mensen. Zoals jullie ongetwijfeld hebben opgemerkt, zijn we er een tijdje uitgeweest met verschillende rubrieken. Maar nu zijn we weer helemaal terug om jullie te overspoelen met al het Young Adult nieuws (en nog veel meer). Allereerst zullen jullie de leukste muziek van de verfilmingen en tv-series niet meer op maandag kunnen beluisteren. Vanaf deze week zijn we er met Tuesday Tunes. Elke dinsdag een prachtig liedje om je de rest van de week mee zoet te houden (:

Voor de eerste Tuesday Tunes kiezen we natuurlijk voor dé Young Adult verfilming van 2013; The Hunger Games – Catching Fire. En ja, het komt steeds dichterbij. Ietsje minder dan twee maanden en de filmzalen worden platgelopen door gillende en overenthousiaste fans. Onder andere door mij, ja. The Hunger Games trilogie heeft iedereen ingepakt, en is zelfs zo populair geworden dat een van de grootste muziektalenten ter wereld zorgt voor dé song van de soundtrack van Catching Fire. Coldplay schreef Atlas speciaal voor de verfilming van het tweede boek. En Coldplay stelt ons niet teleur. Het liedje betovert, het liedje raakt en het liedje blijft in je hoofd hangen. En bovendien sluit het perfect aan bij de zware taak die Katniss wordt opgelegd en de manier waarop zij en Peeta ermee omgaan. Daarnaast is de soundtrack ook sinds kort vrijgegeven. Als we het over grote namen hebben, blijft het niet slechts bij Coldplay. Ook andere geweldig bekende muzikanten werken eraan mee. Denk aan Imagine Dragons, Ellie Goulding, Sia, Of Monsters and Men en nog veel meer! Hieronder een lijst van alle tracks die te horen zullen zijn op de soundtrack.

The Hunger Games: Catching Fire Original Motion Picture Soundtrack

“Atlas” – Coldplay

“Silhouettes” – Of Monsters and Men

“Elastic Heart” – Sia (ft. The Weeknd & Diplo)

“Lean” – The National

“We Remain” – Christina Aguilera

“Devil May Cry” – The Weeknd

“Who We Are” – Imagine Dragons

“Everybody Wants To Rule The World” – Lorde

“Gale Song” – The Lumineers

“Mirrors” – Ellie Goulding

“Capital Letter” – Patti Smith

“Shooting Arrows At The Sky” – Santigold

“Place For Us” – Mikky Ekko

“Lights” – Phantogram

“Angel On Fire” – Antony and the Johnsons

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Tuesday Tunes: Coldplay – Atlas

  1. Ik aanbid het boek net zoals ik de soundtrack aanbidt ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-):P:P:P:P:-*:-*:-*:-*

  2. OMG :D:D nu kan k z allemaal luisteren:D k heb z nog niet allemaal geluisterd
    en inmiddels heb ik coldplay soundtrack 10000 x geluisterd en ik krijg erg gwn geen genoeg van:P :D:D:D

  3. Ik denk zomaar eens dat dit één van de beste soundtracks gaat worden die ik tot nu toe tegen ben gekomen. Coldplay is al super mooi. Echt geweldig, en toen bleek ineens dat ook Christina Aguilera, Imagine Dragons, Sia, Of Monsters and Men, The Lumineers en Mikky Ekko er op staan! Wat een artiesten! 😀 Kan echt niet wachten!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.