Logo-youngadults-site

Start The Vampire Diaries seizoen 5

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vandaag begint EINDELIJK seizoen 5 van The Vampire Diaries. We hebben er lang op moeten wachten, maar we kunnen weer ruim 20 weken genieten van het nieuwe seizoen. De poster van seizoen 5 ziet er weer geweldig uit! Damon heeft zijn eigen wet t-shirt contest. Elena is gehuld in een doorzichtig rode stof die doet afsteken bij de kleding van de rest van de personages. Wat ik echt super vind is dat je Silas (Stefan) zijn spiegelbeeld in het meertje ziet. Dit kan niet anders zijn dan een referentie naar Stefan die nu in een kist gevangen zit op de bodem van een meer en de doppelgänger van Silas is.

The originals zie je niet meer terug op de poster, want zij hebben nu een eigen serie die binnenkort te zien zal zijn. Opvallend is dat je Matt – die altijd op de achtergrond speelde – nu midden in de poster ziet. Maar hij zal in seizoen 5 een grotere rol spelen. Caroline Dries (executive producer) zegt hierover het volgende: ”He really has an interesting, intriguing storyline this year. We are introduced to it briefly in the season premiere.”

De liefde tussen Jeremy en Bonnie is er nog steeds, gezien het feit dat Bonnie vlak achter Jeremy staat. Wat zal er met Bonnie gebeuren nu ze een geest is? Zal ze terug komen naar het land van de levende? Een ding is zeker… Het gaat weer een spannend seizoen worden nu Katherine Pierce zich begeeft onder de levenden en Elena Gilbert nog steeds een vampier is.

Bekijk hieronder de promo trailer en een interview met Kat Graham (Bonnie)!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Start The Vampire Diaries seizoen 5

  1. als je de serie wil kijken kan het op http://www.thevampirediaries.nl of op megashare.info de eerste met ondertiteling maar de nieuwe afleveringen komen later dan de 2de waar geen ondertiteling bij zit maar de aflevering staat er al op de dag na dat het is uitgezonden(Ik dacht in amerika maar weet ik niet zeker)

  2. Het 5e seizoen is echt geweldig !!!
    Wel spijtig dat ze seizoen 5 nog niet aan het uitzenden zijn bij ons

  3. WOUW! de start van het nieuwe seizoen was echt een knaller!
    er gebeurde heel veel in een keer, wat het extra spannend maakt en er zijn een paar nieuwe mysteries bij gekomen die me erg spannend lijken!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.