Logo-youngadults-site

Vampire Academy trailer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er is leven na The Twilight saga. Wederom wordt een young adult vampierenserie verfilmd en de eerste trailer is al beschikbaar. We hebben het natuurlijk over Vampire Academy: Blood Sisters waar Rose, een half-vampier de sterfelijke bloedzuigers moet zien te beschermen. De film is geregisseerd door Mark Waters die eerder verantwoordelijk was voor de komedie Mean Girls met Lindsay Lohan. Vampire Academy: Blood Sisters is gebaseerd op de bekende vampierserie van Richelle Mead.

Het verhaal
Rose Hathaway (Zoey Deutch) is een Dhampir: half mens, half vampier. Zij moet de Moroi beschermen, goede sterfelijke vampiers die onopvallend tussen de mensen wonen. Deze soort wordt bedreigd door de Strigoi bloedzuigers, die wel onsterfelijk zijn.

Vampire Academy komt op 13 februari 2014 in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer en laat ons weten wat je ervan vindt!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “Vampire Academy trailer

 1. Ik vindt de trailer niets. Ik houd van de boeken maar de film lijkt me echt 3x niks.
  Jammer want het boek is echt heel erg leuk

 2. ik vind de trailer ook leuk maar kan de film niet vinden om te kijken:D

 3. haha nee hoor ik vind de trailer ook superleuk
  het is miss niet zoals de boek maar hey dat kon je wel verwachten;-)

 4. Denk dat ik de enige ben die de trailer wél super vind en wel degelijk dingen uit het boek herkent.. 🙂

 5. Ik vind de trailer niet heel slecht maar ik had er meer van verwacht, iik ga in ieder geval wel naar de bios voor deze want de boeken zijn awesome!

 6. Zie hier niks terug uit het boek… Kon net aan Lissa en Rose herkennen in één scene. De film zal waarschijnlijk ook niet zoveel voorstellen. Boeken zijn toch leuker!

 7. meh, de trailer trekt mij niet echt x.x

  Hopelijk is de film dan een stuk beter al betwijfel ik dat….

 8. heey
  doet de trailer jullie ook een beetje denken aan mean girls ??
  hahah mij namelijk wel
  niet egt verwacht dat de trailer er zo uit zou zien:o

 9. Ik eerlijk gezegd ook niet! Komt tot nu toe gewoon slecht op me over, verkeerde aspecten van het boek belicht, muziek die ik niet leuk vind en het lijkt alsof het alleen maar wat random actiescenes met vampiers op een high school zijn. Beetje jammer 😛 Nee, dan liever de catching fire trailer 😀

 10. Ik vind de trailer eigenlijk helemaal niks

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.