Logo-youngadults-site

Divergent teaser trailer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het regent echt young adult boekverfilmingen. We hebben jullie al eerder laten weten dat ook Divergent van Veronica Roth op het grote doek gaat verschijnen. De eerste teaser trailer is nog maar kort geleden over internet verspreid. Wat een spanning, actie en sensatie. Dit gaat zeker een veelbelovende film worden voor 2014. De cast bestaat onder andere uit Shailene Woodley, Theo James, Maggie Q, mekhi Pfeiffer en Kate Winslet. De regisseur is Neil Burger, bekend van de film Limitless.

De actie-/avonturenfilm is gebaseerd op de bestseller van Veronica Roth komt in Nederland uit op 20 maart 2014. Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chicago. Tris (Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inwijding die het uiterste van haar vraagt.. maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

De film draait vanaf 20 maart 2014 in de Nederlandse bioscopen.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Divergent teaser trailer

  1. Aweome! ik ga deze zeker 2 keer in de bios zien

  2. Ziet. er. geweldig. uit.
    Hopelijk is de film net zo goed als de trailer ^^

  3. Nog zo lang !!! Die wil ik zien.

  4. Super! Die wil ik echt graag zien!

  5. Op deze kan ik ook niet wachten

  6. WOOAAA SOO GEWELDIG!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.