Tuesday Tunes: Ms Mr – Bones

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Geen goedemorgen (want daar zijn we al voorbij), maar een goede maandag, lieve Young Adult (fan)s. In de vakantiemaanden is het niet altijd gemakkelijk om een site up-to-date te houden, met alle reisjes die je maakt en de andere dingetjes die je plant. Maar om eerlijk te zijn was een drukke planning niet de reden dat ik vanmorgen niet direct de Tuesday Tunes heb gemaakt. Er was iets waar ik niet onderuit kon. De laatste aflevering van het tweede seizoen van Game of Thrones kijken!! Ik ben gekomen, ik heb gekeken en Game of Thrones heeft overwonnen… Wat een einde, wat een cliffhangers, wat een nieuwsgierigheid voor seizoen 3. Onmiddellijk heb ik de trailer bekeken, en hoewel ik helemaal gek werd van alle spoilers die ik te zien kreeg, was er ook nog een deel van me dat werd meegesleept door de prachtige muziek. Eerst dacht ik dat ze (net als voor de trailer van het tweede seizoen) voor Florence & The Machine hadden gekozen, maar het bleek Ms Mr te zijn, die met Bones een verbluffende soundtrack neerzette voor Game of Thrones – Season 3. Neem zeker de moeite om te luisteren, want het is een prachtig liedje, en ik denk dat de fans van Florence & The Machine verkocht zullen zijn door haar. Dat ben ik wel in ieder geval. 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Tuesday Tunes: Ms Mr – Bones

  1. Ik kijk geen Game of Thrones, maar ik vind dit lied wel erg mooi! =D Toffe keuze, filmmuziek is vaak wel gaaf. =)

Geef een antwoord

Join us

Get your account today