Logo-youngadults-site

Stapelgek op Mr. Wrong

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Stapelgek op Mr. Wrong
Auteur: Kate Forster

ISBN: 9789022566985

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Ontsnap naar een wereld die wordt bevolkt door rijke ooms en tantes in waanzinnige steden, geweldige nieuwe bijbaantjes, avonturen op tropische eilanden en romances die je de adem benemen en waarover je tot diep in de nacht wilt doorlezen. Stapelgek zijn grappige, plagerige, romantische maar ook coole boeken voor idem tienermeiden. Hier wil je zeker mee gezien worden!In Ongelukkig uitgevallen reist Andie Powers naar haar beroemde tante in LA. Hallo Hollywood, filmsterren, palmbomen en altijd zomer! Van het ene op het andere moment heeft Andie alles wat ze zich maar kan wensen: een mooi huis, een nieuwe BFF, een vette bankrekening en een nieuwe auto. Maar pas als ze tienerhunk James Hawthorn ontmoet, heeft ze het gevoel dat ze lééft! Andie heeft het zwaar te pakken, al denkt ze dat ze voor hem alleen maar een tussendoortje is. Maar maakt dat eigenlijk iets uit nu ze toch al in een droomwereld leeft?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Stapelgek op Mr. Wrong

  1. Ik weet niet ik hou meer van de fantasy en dit klinkt als een boek waar niks spannends gebeurt maar opzich zou het wel een leuk “tussedoor” boek kunnen zijn 🙂

  2. Klinkt als een echte chicklit. Heeft ook echt weer een roze kleur! (No offense. Ik bedoel, ik had nooit verwacht dat ik zelf zoveel roze boeken zou hebben tot ik ze op kleur ging sorteren.) Alleen jammer dat ik net zo’n dikke pil van “Een Nieuwe Zomer, Een Nieuw Begin” heb gelezen. Drie chicklits per jaar vind ik wel weer genoeg. ^.^

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.