Logo-youngadults-site

Schrijfinspiratie opdoen én de nieuwe thriller van Tomas Ross winnen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ben jij bezig met het schrijven van een boek en heb je deze zomer schrijfinspiratie nodig? Natuurlijk kijk je dan bij onze vrienden van Schrijven Online, maar nog meer inspiratie haal je uit Schrijven Magazine. In het aankomende nummer, dat op 9 augustus verschijnt, staat Schrijven Magazine stil bij de zin & onzin van de Grote Schrijfdogma’s. Neem vóór zondag 28 juli een (proef)abonnement, dan ontvang je niet alleen de eerstkomende twee nummers thuis op je deurmat, je maakt ook kans op de nieuwe thriller van Tomas Ross!

Meer informatie over deze actie vind je hier.

Schrijfdogma’s
In het komende nummer van Schrijven Magazine houden verschillende auteurs en schrijfdocenten de belangrijkste schrijfdogma’s tegen het licht. Hoort platte seks wel of niet thuis in de literatuur? Is stijl het belangrijkste element van de literatuur? En is een verhaal zonder conflict wel een verhaal? Je leest het in het nieuwste nummer van Schrijven Magazine, dat op 9 augustus verschijnt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.