Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Dexy’s Midnight Runners – Come on Eileen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Hallo, trouwe Young Adult fans! Of beter gezegd, welkom terug (: Een maand zijn we eruit geweest met de Tuesday Tunes, alweer omwille van die heerlijke en moordende examens op het einde van het jaar. Even tussendoor, Amélie is mooi geslaagd en mag gaan verder studeren. Feestje dus! En vanaf nu kan ik jullie maandagen weer een beetje opfleuren met de prachtigste liedjes uit de soundtracks van Young Adult verfilmingen. Dus aan alle werkers die nog even moeten zwoegen voordat hun welverdiende vakantie hen beloont, de schoolgaanden en studenten voor wie de laatste loodjes het zwaarst wegen en ook de geluksvogels die al van de vrijheid mogen geniet – zoals ik! -: gooi al dat werk even aan de kant en geniet van deze oppeppende en vrolijke Tuesday Tunes.

‘Come on Eileen’ is de allergrootste hit van de Britse band Dexy’s Midnight Runners. Afgezien van het feit dat het een sfeervol liedje is waarmee je meteen in een goede mood belandt, zullen alle fans van the Perks het ongetwijfeld herkennen. Persoonlijk komt het liedje voor in een van mijn allerfavoriete scènes, namelijk degene waar Charlie helemaal lonely en zonder vrienden op het ‘Homecoming’ bal van school staat. Wanneer ‘Come on Eileen’ wordt gedraaid, gaan onze favoriete buitenbeentjes Sam en Patrick uit hun dak en zetten ze met hun tweetjes de dansvloer op stelten, zoals altijd extreem opvallend van de rest. Op dat moment kiest Charlie ervoor zijn verlegenheid opzij te zetten en zich bij de buitenbeentjes te scharen, en vanaf dan neemt zijn leven een geweldige wending.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Tuesday Tunes: Dexy’s Midnight Runners – Come on Eileen

  1. een heerlijk zomers lied, goed gekozen!
    en nog gefeliciteerd!
    🙂

  2. Gefelcitieerd!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.