Logo-youngadults-site

Finale

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Pretty Little Liars 8 – Finale
Auteur: Sara Shepard

ISBN: 9789044336153

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Op school zorgde Ali ervoor dat Emily, Hanna, Aria en Spencer de mooie, populaire meisjes werden met wie iedereen bevriend wilde zijn. Ali was hun beste vriendin, maar toch kon zij ook erg gemeen zijn.

Nu, drie jaar later, zijn al hun vragen over Ali’s dood eindelijk beantwoord en kunnen de vier vriendinnen deze ellende achter zich te laten. Althans, dat denken ze. Niet elk verhaal heeft een happy end: in dit laatste deel van de Pretty Little Liars-serie heeft de mysterieuze A nog een gruwelijke verrassing in petto…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Finale

  1. Nee inderdaad ik normaal ook niet, maar de serie vind ik wel heel leuk..
    Ik ga ze denk ik wel een keertje lezen omdat ik wil weten wat er met Alison is gebeurt en wie haar heeft vermorrd. 🙂
    x

  2. Ooo sorry dat ik het zeg, maar dit soort boeken vind ik echt verschrikkelijk. xD

  3. Ik heb tot boek 6 gelezen en heb 7 nog liggen, ik vind het wel jammer dat ze in nederlands maarctot deel 8 vertalen in vs hebben ze namelijk al tot deel 13

  4. Ik ben sinds kort helemaal verslaafd aan de tv-serie. Had ooit een paar afleveringen van seizoen 1 gekeken maar was toen weer gestopt. Nu ben ik weer helemaal bij, en dat is precies op tijd want morgen begint het nieuwe seizoen in Amerika. Van de boeken heb ik drie delen gelezen, als ik het goed heb. Maar dat is ook al wel een tijdje terug. Weet weinig meer van de boeken.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.