Logo-youngadults-site

Blossom Books koopt rechten nieuwe trilogie Kerstin Gier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Blossom Books heeft vandaag via agente Linda Köhn de Nederlandse rechten verworven van de nieuwe trilogie van Kerstin Gier. Gier werd wereldwijd beroemd met haar boeken Robijnrood, Saffierblauw en Smaragdgroen. De boeken werden in meer dan 27 landen vertaald en inmiddels is Robijnrood verfilmd. In Nederland werden er van de Edelsteentrilogie binnen twee jaar meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Myrthe Spiteri, acquirerend redacteur en marketeer van Blossom Books, is enorm blij met deze nieuwe aankoop: “Kerstin Gier heeft

met de Edelsteentrilogie bewezen dat ze spanning, romantiek en mysterie op fenomenale wijze weet te combineren, en we zijn dan ook erg blij dat we deze auteur in ons fonds kunnen houden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de nieuwe trilogie van Gier weer net zoveel Nederlandse fans zal krijgen, óók onder de boekhandelaren. Mijn tip aan hen: reserveer in het najaar alvast een plekje op de young adult-tafel!”

Het eerste boek uit de nieuwe trilogie van Kerstin Gier draagt de Duitse titel Silber. Das erste Buch der Träume en zal in Duitsland in het najaar van 2013 verschijnen. Blossom Books gaat proberen de Nederlandse uitgave hier zo spoedig mogelijk op te laten volgen. Het streven is dat het boek voor de decembermaand in de boekwinkels ligt.

Silber
Geheimzinnige deuren met hagedissen als deurknop, sprekende standbeelden en een wildgeworden au pair met een bijl… De dromen van Liv Silber zijn de laatste tijd redelijk raar. De vreemde droom over de jongens die om middernacht op het kerkhof staan, blijft haar het beste bij. Nog vreemder wordt het als deze jongens echt blijken te bestaan. En het allervreemdst is misschien wel het feit dat ze dingen over Liv weten die alleen in haar dromen voorkomen…

Wat denken jullie van deze nieuwe serie van Kerstin Gier? Zal het net zo’n succes worden als de Edelsteentrilogie?

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

13 gedachten over “Blossom Books koopt rechten nieuwe trilogie Kerstin Gier

 1. Deze Edelsteentrilogie is echt super goed !
  Een van de beste YA boeken die ik heb gelezen:-)

 2. Deze ga ik zowieso ook lezen!

 3. Ik heb de Edelsteentrilogie gelezen, die was geweldig 🙂 Ik weet niet zeker of ze echt in de categorie YA vallen, en of dit dan ook in die categorie valt. Het maakt me ook niets uit, want ik vond de Edelsteentrilogie geweldig!

 4. Heyy,, ik vraag me af of het niet een beetje een kinderachtig boek is/word?? Zo te zien lijkt het me een geweldig boek maar aan de cover van het boek te zien lijkt het een beetje kinderachtig…. Maar ik ben zeker benieuwd!!! Xx

 5. Moet nog steeds verder in de Edelsteen-trilogie, maar dit klinkt al veelbelovend!

 6. Ik ben erg benieuwd, helemaal omdat de Edelsteen-trilogie fantastisch was. Kan niet wachten tot het eerste deel wordt uitgegeven!

 7. Deze klinkt leuk!

 8. Ik ga deze ook zeker lezen

 9. mijn nieuwsgierigheid wordt wel aangewakkerd hoor 🙂 vooral omdat de edelsteentrilogie zo goed was 😀

 10. Ik ga deze ook echt lezen! 😀

 11. Oeh! Spannend! Ik ga ze zeker weten lezen.

 12. Mij lijkt het ook wel weer een toffe serie 🙂 Ben zeker benieuwd!

 13. Ik ga hem in ieder geval zeker kopen! Ben heel benieuwd.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.