Logo-youngadults-site

Boekpresentatie ‘Jasper’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op 17 april verschijnt ‘Jasper’, de eerste young adult roman van Tamara Geraeds. Het was mogelijk om al eerder een gesigneerd exemplaar te bemachtigen: op zaterdag 13 april was de feestelijke boekpresentatie van ‘Jasper’ in Plantage boekhandel in Etten-Leur. En dat wilde ik wel.

Halverwege de middag was de boekwinkel goed gevuld met familie, vrienden en boekliefhebbers. Cocky van Dijk van uitgeverij Zilverspoor en twee vrienden vertelden kort wat over het boek en Tamara, en lazen een stuk voor uit ‘Jasper’. Daarna nam Tamara zelf het woord. Ze had de aanwezigen al gewaarschuwd, “ik ben een schrijver, geen spreker”, maar vertelde boeiend over hoofdpersoon Jasper. Tijdens het schrijven werd hij vanaf de eerste bladzijde een levend persoon voor haar, het was alsof hij echt bestond. Hij heeft het verhaal eigenlijk zelf geschreven. Tamara had al hoofdstukken vooruit gepland, maar Jasper ging gewoon iets anders doen. Hij ging zijn eigen gang en Tamara is hem gevolgd. En met succes: het resultaat is haar eerste young adult roman met een magisch tintje.

Na afloop van de presentatie heb ik geduldig in de lange rij gestaan om mijn exemplaar te laten signeren (ik kreeg een mooie tekst op rijm!) en ben in de trein naar huis direct begonnen met lezen…

Het verhaal
Jasper vindt zichzelf een mislukkeling, tot hij op een dag de knappe Gemma tegen het lijf loopt. Al snel ontdekt hij dat hij een bijzondere gave heeft: alles wat hij zingt komt uit!
Plotseling ligt de wereld voor hem open en kan hij doen wat hij maar wil. Hij zet zijn gave overal voor in, zonder na te denken over de gevolgen.
Maar als hij besluit zijn gave te gebruiken om andere mensen te helpen en de wereld te verbeteren, komt hij erachter dat de wereld niet zo simpel in elkaar steekt als hij dacht. Want laat het lot zich wel zo gemakkelijk bespelen?

“Een echt feel-good-verhaal, dat je aan het denken zet en tegelijkertijd laat lachen.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Boekpresentatie ‘Jasper’

  1. Als dat de cover is dan vind ik die echt verschrikkelijk. En het lijkt mij vooral een boek voor jonge lezers.

  2. Whaha, toegegeven: Het is wel een erg origineel idee. =P

  3. Mmh lijkt me een goed verhaal!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.