Logo-youngadults-site

Scarlet

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: The Lunar Chronicles – Scarlet #2
Auteur: Marissa Meyer

ISBN: 9789022328415

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Terwijl Cinder verwoed pogingen onderneemt om te ontsnappen uit de gevangenis, is aan de andere kant van de wereld, in Frankrijk , Scarlet Benoit op zoek naar haar verdwenen grootmoeder. Tijdens haar tocht ontdekt ze dat haar grootmoeder veel geheimen had. Wanneer ze Wolf, een rebel, ontmoet, lijkt hij de enige die haar kan helpen, ook al zegt haar instinct dat ze hem niet kan vertrouwen. Ondanks zijn duistere verleden, voelt Scarlet zich toch aangetrokken tot hemëHet speurwerk van Scarlet en Wolf brengt hen op het pad van Cinder, en hun verhaal blijkt veel meer verbonden dan ze konden vermoeden. Samen moeten ze alles op alles zetten om uit de handen te blijven van de geslepen Lunar koningin Selena, die bereid is tot alles om van prins Kai haar man, haar koning maar vooral haar gevangene te maken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Scarlet

  1. Heb deel 1 gelezen en het was een goed boek! Help, ik had nu liever niet gelezen dat in Scarlet, prins Kai gaat trouwen met Levana. Ben beniewd naar het nieuwe personage; Wolf!

  2. Ik wist niet zeker of ik dat in de post mag zetten of dat het in mijn profiel te vinden is . Maar bij deze de [url]http://creativedifference.nl/on-writing-2/author-q-as-2[/url]. Hier kun je kiezen uit diverse interviews en ook of je Marissa Meyers interview in Nederlands of Engels wilt lezen. Have fun! 😉

  3. Wat is je site dan?

  4. Haha , iemand heeft de achterkant overgetikt in eigen woorden. De koningin van Luna heet Levana, niet Selena. Klein foutje van de uitgever, kan gebeuren.

    Ik had ook nog een groot deel van mijn interview met Marissa Meyer aangeleverd, maar dat is nog steeds niet terug te vinden op Young Adults.nl. Bezoek dan mijn site maar en kijk bij Author Q&A’s (onder Books & Writing). De Scarlet-prijsvraag is al wel voorbij.

  5. Heb deel 1 gelezen en vond hem geweldig. Kan niet wachten om aan deze te beginnen!:D

  6. ik heb deel 1 ook nog nie gelezeXD, maar ga ik zeker doen!!:-)

  7. Hetzelfde geldt voor mij

  8. Ik moet eerst deel 1 nog lezen, maar deze lijkt me hartstikke leuk! 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.