Logo-youngadults-site

Nieuwe trailer The Mortal Instruments: City of Bones!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er is een nieuwe trailer verschenen van The Mortal Instruments – City of Bones. Jawel, het komt steeds dichterbij en gelukkig kunnen we weer even genieten van wat nieuwe beelden. Wanneer Clary’s moeder wordt aangevallen en ontvoerd van haar huis in New York City door een demon, komt Clary achter de waarheid over haar verleden en haar afkomst. Ze gaat op onderzoek uit om haar moeder terug te vinden, maar dit verandert haar hele leven…

De trailer laat een aantal spannende scenes zien. Net genoeg om van te smullen. Het is helaas nog wachten tot 29 augustus, want dan draait het eerste deel van deze spannende serie – naar de gelijknamige bestsellers van Cassandra Clare – in de bioscopen.

Wat vind je van de trailer en kun jij net als ons niet wachten om de film te zien? Heb je trouwens de boeken al gelezen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “Nieuwe trailer The Mortal Instruments: City of Bones!

 1. @Lisanne, del 1 kost nu bij boekenkraam 3euro!!! Ze hebben nu ook deel 2 en 3 daar goedkoop mocht je ze willen kopen 🙂

 2. Ja, stad van beenderen, er is zelfs een hele serie

 3. Is hier ook een boek van??

 4. Ik vind dat hij er teleurstellend uitziet

 5. OMGGG!!!!!! I love it
  ik houd echt van die serie ik heb alle boeken al gelezen . Zit nu te wachten op de stad van verloren zielen en de film natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. OMG, hij is sooo gaaaaf:D:D:D k kan idd oook niet wachten!!!:D:D

 7. Oooooooooh ik kan ook njet eachten

 8. O,O
  Geniaal trailer en nu ben ik nog nieuwsgieriger en ongeduldiger! Ik kan niet wachten tot hij eindelijk uit is!

 9. Omg kijk zo uit naar deze film!
  ik vind het alleen erg jammer dat Valentine geen witblond haar heeft, dat kan wel ene probleem worden als ze de andere boeken ook gaan verfilmen.
  Maar verder ziet hij er suuper uit en kan ik niet wachten tot augustus!
  x

 10. oooooeeee spannend!!!! kijk zo uit naar deze film!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.