Logo-youngadults-site

The Host – filmgids

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: The Host – filmgids
Auteur: Mark Cotta Vaz

ISBN: 9789022565551

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Stephenie Meyers roman The Host (Zielen) – een van de opmerkelijkste liefdesverhalen ooit geschreven – heeft wereldwijd miljoenen lezers betoverd. Nu brengt de veelgeprezen regisseur Andrew Niccol The Host op het witte doek met een sterrencast, verbluffend mooie beelden en adembenemende special effects.

Deze officiële filmgids neemt je mee achter de schermen. Geniet van de vele kleurenfoto’s en exclusieve interviews met acteurs, medewerkers, producenten, de regisseur én met Stephenie Meyer zelf. New York Times-bestsellerauteur Mark Cotta Vaz biedt een exclusief inkijkje in de totstandkoming van de film, vertelt het verhaal achter de exotische locaties, gigantische sets en spectaculaire stunts, en laat zien hoe iedereen op de set samenwerkt om Meyers buitengewone fantasiewereld tot leven te wekken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.