Logo-youngadults-site

Signeersessie bij Boekhandel Stumpel in Hoorn

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De Dark Romance bundels worden toch goed verkocht, zeker voor een eerste uitgave van young-adults.nl. Wij als uitgeverij zijn dan ook erg trots dat de eerste twee boeken een succes zijn. Ook promoten we de boeken hier en daar, maar omdat daar veel tijd in gaat zitten en we niet allemaal heel veel tijd hebben, gaat dat soms iets minder dan we gehoopt hadden. Gelukkig zetten de auteurs zich goed in. Zo heeft Marijke F. Jansen – auteur van Muze – geregeld dat de auteurs de boeken kunnen signeren bij Boekhandel Stumpel in Hoorn, in hun filiaal aan de Grote Noord.

Wanneer: vrijdagavond 15 maart 2013, vanaf 19:00
Welke auteurs komen er: Marijke F. Jansen, Isabel Peters en Hester Stasse

Adres:
Stumpel
Grote Noord 81-83
1621 KG  Hoorn

Heb jij zin om te komen of wil je een gesigneerd exemplaar? Laat het ons weten. Wij zijn benieuwd!

 

Metamorfen die worden verstoten in de maatschappij, worstelen met gevoelens voor één van hen. Achterna gezeten worden door demonen en engelen, terwijl niemand weet wie je bent. Verdwijnen naar een andere tijd waar een mysterieuze geliefde op je wacht.

Deze betoverende bundel met spannende, duistere en hartverwarmende novelles zal je laten verlangen naar meer…

Drie young adult auteurs laten je kennismaken met hun vlotte en mooie schrijfstijl en hun ijzersterke verhalen in het bovennatuurlijke genre.
Van de hand van Eva Moraal (Overstroomd), Marijke F. Jansen en Isabel Peters.

 

Verliefd worden op een jongen in de spiegel die onbereikbaar lijkt, maar zo gevaarlijk dichtbij is. Je eigen begrafenis bezoeken en gerekruteerd worden voor het Hemels Leger om de strijd aan te gaan met demonen. Levensechte dromen hebben die je beleeft in de gedaante van een wolf en die je blijkt te delen met een meisje uit je klas.

Deze magische bundel met romantische, duistere en avontuurlijke novelles zal je laten smachten naar meer…

Drie young adult auteurs nemen je mee naar een wereld waar alles mogelijk is en niets is wat het lijkt. 
Van de hand van Anne Nicolai, Olga Hoekstra en Hester Stasse

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Signeersessie bij Boekhandel Stumpel in Hoorn

  1. Wil je trouwens zeker zijn van een exemplaar, mail dan even naar de winkel om te reserveren. Dan kunnen zij beter inschatten hoeveel boeken er moeten liggen. Het mailadres vindt je op de uitnodiging hierboven. Hier staan ook de titels en ISBN nummers vermeld. Het is namelijk wel handig om even aan te geven welk boek je wilt reserveren!

  2. @Ilsepils1995 Jammer dat je niet kunt! We weten zelf ook nog maar kort van deze signeersessie, vandaar dat het nu pas op de site staat. De boeken zijn vrijdag te koop daar!

  3. Muh, dat het helemaal in Hoorn is! Nou ja, maar goed dat het niet dichterbij is. Anders was ik gefrustreerd geweest: Ik moet dan werken. =P Misschien een idee om zoiets eerder van tevoren aan te kondigen? Vijf dagen is nogal kortdag. =P Vraagje voor de mensen die dan wel kunnen en willen: Is het alleen signeren of worden er daar ook exemplaren verkocht? Ikzelf heb namelijk geen van de bundels. Mensen zouden wellicht zo’n exemplaar willen kopen daar. Kan dat ook? 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.