Logo-youngadults-site

Preview Vrees me

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het tweede deel, Breek me, is deze week verschenen. Vele fans hebben genoten van Vrees me, het eerste deel en van Verwoest me, een tussen deel vanuit het oogppunt van Warner. Maar voor wie deze prachtige serie nog niet kent, willen we je toch graag kennis laten maken met het eerste deel van deze bestseller serie van Tahereh Mafi.

Het verhaal Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij. Maar Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was.

‘Je kunt me niet aanraken,’ fluister ik.
Ik lieg, maar dat zeg ik niet. Hij kan me aanraken, maar dat zal ik nooit vertellen. Raak me alsjeblieft aan, is wat ik wil zeggen.
Er gebeuren dingen als mensen me aanraken. Vreemde dingen. Slechte dingen. Dode dingen.

Lees hier de eerste paar bladzijden van Vrees me en laat ons weten wat je ervan vindt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Preview Vrees me

  1. Ben er echt heel erg benieuwd naar! Ga hem zeker weten lezen. Ik vond deel 1 en deel 1,5 heel tof. Was in het begin even wennen maar als je eenmaal gewend bent aan de schrijfstijl is het verhaal heel erg leuk. Vooral deel 1,5 dat uit het oogpunt van Warner beschreven is, is leuk. Je gaat boek 1 opeens heel anders lezen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.