Logo-youngadults-site

De duisternis valt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Onsterfelijke liefde – De duisternis valt #2
Auteur: Cate Tiernan

ISBN: 9789022557020

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

`Nagel aan mijn doodskist. Nachtmerrie uit mijn verleden. Moordenaar van mijn familie. Maar waarom kan ik zijn kussen dan niet vergeten? Waarom kan ik niet slapen omdat ik elke keer tegen beter weten in hoop dat ik hem zal zien?’

Nastasya Crowe probeert haar leven weer op te pakken op River’s Edge, maar echt soepel gaat het niet. Ze kan niks goed doen, ze heeft het idee dat het toch allemaal maar zinloos is, dus waarom zou ze het überhaupt proberen? Het is niet alsof ze de duistere erfenis van haar ouders kan ontlopen. Of wel? En zoenen met Reyn maakt het allemaal nog veel ingewikkelder! Nastasya gooit het roer radicaal om en verlaat River’s Edge. Maar ze komt er al snel achter dat haar problemen daardoor alleen maar duisterder, gevaarlijker en vernietigender worden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “De duisternis valt

  1. Kan niet wachten om dit boek te lezen!!

  2. Zeg dat! Gelukkig heb ik in december al wat mee naar huis genomen en mijn vriendinnen en broer die binnenkort langskomen nemen ook wat mee 🙂

  3. Woooh , hahhaha dat wordt lastig voor bij de terug reis

  4. @ Suuzie bijna 40 😮

  5. Darkness Falls stond al een tijd op mijn reader en heb ik vorige maand toch eindelijk gelezen, erg verrassend moet ik zeggen!

  6. Hahhaah hoeveel heb je der al gekocht?

  7. Oehh hebben hebben hebben! Maar ik moet helaas wachten tot ik thuis ben in juni want mag echt geen boeken meer kopen hier

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.