Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Sofi de la Torre – Faster

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vers van de pers, of toch vers op het scherm! Sinds twee dagen is de nieuwste muziekvideo voor Rubinrot verschenen. Deze ken je al van de trailer, maar sinds 1 maart is de video te bewonderen waarin je heel wat geweldige stukjes uit de film kunt zien. Met name dan de geweldige stukjes tussen Gwendolyn en Gideon (: Rubinrot gaat 14 maart in première in Duitsland, maar of hij in de Nederlandse/Belgische filmzalen verschijnt, is nog maar de vraag. We zijn het in ieder geval niet gewend! En als het niet gebeurt, moeten we onze vingers gekruist houden en hopen dat een Amerikaanse/Engelse filmmaatschappij Rubinrot nog eens opnieuw verfilmt. Het is al voorgekomen! Of wachten op de release van de dvd…

Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van het liedje Faster. Of het komt door de tekst die me niet zo aanspreekt of door het feit dat de zangeres me niet zo erg weet te bekoren… Maar ik kon het niet laten om jullie deze geweldige video te laten zien en zo een glimp te laten opvangen van een van onze favoriete young adult trilogieën. Kijk wat een geweldige momenten te zien zijn! Zoals het spannende stukje waarin Gwen en Gideon vluchten van Gwen’s verwante en het gevecht op/naast de koets, de ontmoeting tussen Gwen en Gideon of een preview van het moment in de biechtstoel.

Laat me weten wat jullie ervan vinden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.