Logo-youngadults-site

Sam Claflin praat over Catching Fire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In het Amerikaanse tijdschrift Teen Vogue is laatst een interview verschenen met de zesentwintigjarige Britse acteur Sam Claflin. Hij zal de uitdagende maar populaire Finnick Odair in de verfilming van Catching Fire, het tweede deel van The Hunger Games, vertolken. In het interview heeft hij het over zijn rol, maar ook over de training die hij heeft moeten doen en over zijn band met Josh Hutcherson.

Allereerst over Finnick Odair, de interessantste rol die hij al te pakken heeft weten krijgen. “Er zijn zoveel complexiteiten in dit personage,” vertelt hij. “Finnick heeft een uitdagende relatie met Katniss – het ene moment vertrouwt ze hem, het andere moment niet.” Wat Sam het allermooiste vindt, is dat ze uiteindelijk samen ontdekken dat ze elkaar nodig hebben om te overleven. Wat de harde training om in vorm te komen voor de opnames betreft, heeft hij het naar eigen woorden niet gemakkelijk gehad. Vanaf het moment dat hij in Atlanta is aangekomen, moest hij tweemaal per dag trainen in de fitness. Daarbij kwam een nonstop stunttraining. Na een tijdje voelde het alsof hij elke dag een workout was, door Hawaii rondrennen met de kleine oude Lynn Cohen – die Mags vertolkt – op zijn rug. “Voor mijn dieet heb ik meer kip moeten eten dan er op de wereld rondrent. Zowel voor lunch als voor diner moest ik kip met asperges eten, en voor ontbijt een omelet met havermout. Elke dag. Vier maanden lang.” Ook over Josh Hutcherson is hij meer dan enthousiast. “Tijdens het eerste gesprek dat we hadden vroeg hij of ik van voetbal hield. Ik was van: “Natuurlijk, ik ben Engels!” Het liep een beetje uit de hand, want al snel verlieten we vaak de set om te voetballen. Dit is zeker weten bromance.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Sam Claflin praat over Catching Fire

  1. heb super veel zin in CF x

  2. O,O wat een erge dieet…Ik vind het heel knap van Sam xD

  3. hahahah arme man telkens rond rennen met die vrouw op zijn rug XD

  4. Ah, Sam Claflin! Sam Claflin én Josh Hutcherson! I like. 🙂

    Nog altijd snap ik niet hoe zoveel mensen boos waren dat Sam is gecast als Finnick. Ik ga er maar vanuit dat ze van gedachten veranderen zodra de trailer uitkomt, want van Jennifer waren veel mensen in eerste instantie ook geen fan.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.