Logo-youngadults-site

Oktoberbaby

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Oktoberbaby
Auteur: Eric Wilson, Theresa Preston

ISBN: 9789029721325

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De knappe eerstejaarsstudente Hannah lijdt aan astma en epilepsie en heeft altijd het gevoel gehad dat ze geen recht heeft om te bestaan. Tijdens haar zoektocht naar een verklaring komt ze erachter dat ze geadopteerd is. Maar dat is niet het meest pijnlijke: ze is het resultaat van een mislukte abortus. Verward en boos zoekt Hannah steun bij haar vriend Jason. Samen met hem en zijn vrienden onderneemt ze een road trip en gaat op zoek naar haar biologische moeder.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Oktoberbaby

  1. Klinkt wel tof! Alleen een beetje jammer dat het me zo doet denken aan Jacky. =P

  2. Ik heb deze film gezien.. Het is een heel mooi en ontroerend verhaal.. Zeker een film om te kijken.. Vooral als je van emotionele films houd.. 😀

  3. Hmm, ik vind de omslag niet echt aantrekkelijk. Het verhaal daarentegen lijkt me best leuk. Heb het boek even gegoogled en er blijkt een film van te zijn (2011) Jammer dat het boek op de film gebaseerd is. (Vaak vind ik de boeken dan toch minder goed)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.