Logo-youngadults-site

Kate Winslet in Divergent? Four nog niet gevonden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Divergent is de dystopische bestseller van Veronica Roth. Het was al vrij snel bekend dat Divergent verfilmd zou worden. Officieel castingnieuws is er nog niet, maar de geruchten gaan dat Kate Winslet op het randje zit om een deal te sluiten met Summit Entertainment. Eerder bevestigde Summit Entertainment al op twitter dat Kate Winslet het contract had getekend, maar deze tweet is later verwijderd. Het kan dus zijn dat de filmmaatschappij het nieuws te “vroeg” naar buiten bracht of dat Kate Winslet simpelweg de overeenkomst nog niet heeft getekend. Voor welke rol Kate Winslet mogelijk is gecast, is helaas nog niet bekend.

Ook is er nog niet bekend wie de rol van Four gaat vertolken. Volgens het laatste nieuws zijn er nog drie acteurs over die auditie hebben gedaan voor deze rol: Lucas Till, Alex Pettyfer en Jeremy Irvine.

Alex Pettyfer

Jeremy Irvine

Lucas Till

Welke rol denk je dat Kate Winslet misschien zal gaan spelen? En wie zie het liefst in de rol van Four?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “Kate Winslet in Divergent? Four nog niet gevonden

 1. Ik denk dat Jeremy Irvine wel het best bij die rol past.

 2. Hmm, voor tobias zou ik dan denk ik toch voor die Jeremy gaan. Dat is tenminste nog een beetje een onbekend gezicht die wel bij Four past..

 3. Van deze drie denk ik dat Lucas de beste Four zou zijn, hoewel het natuurlijk meer van acteren afhangt. Qua uiterlijk toveren ze de acteur zo om in Four.

  De Divergent facebook pagina heeft aangekondigd dat ze maandag nieuws over Divergent #3 bekend gaan maken! Ik hoop op een titel en releasedate, als we heel veel geluk hebben een cover misschien. Kan niet wachten 😀

 4. @Fien zo erg vind ik het niet om naar een knappe kop te kijken hoor!! (Hij kan ook een zwerver lijken met zijn baardje ook) En ik vind dat de anderen er zo ‘fotomodel’ uit zien….8);-)

 5. Ja! Alex Peyyyfer!! Hij moet het écht worden!! Hij moet Four spelen, kom op, FOUR!! Hij is gewoon FOUR!! ( I AM NUMBER FOUR ;-);-);-)) Hij moet het echt worden:-*

 6. Geen Alex Pettyfer alsjeblieft!!! Hij heeft al een hoofdrol in een succesvolle boeken/film reeks.

 7. hm, ik vind ze inderdaad ook allemaal niet echt op four lijken.., k hoop dat het een andere wordt, anders moet k weer naar dat Alex-hoofd kijken en daar begin ik me een beetje aan te ergeren:P

 8. Ik vind eigenlijk geen van alleen een goede Four… maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Alex denk ik…

 9. Ik denk dat Kate Winslet Janine of de moeder van Tris is. Alleen ik vind voor de rol van Tobias Drew Roy geschikter. Maar als ik moest kiezen uit deze 3: Jeremy Irvine. 🙂

 10. Alex is veel te knap als Four! En bij elk boek dat verfilmd word wil iedereen da Alex de mannkelijke hoodrol krijgt, net hetzelfde bij Jace van TMI! Ik zie Alex niet als Four… Ik denk eerder dat Max Irons een goede Fouur zou zijn… Maar het probleem is natuurlijk dat Max al meedoet in The Host… En Kate Winslet zou echt goed zijn als Janine! 😀

 11. Ik denk dat Kate Winslet een goede Janine zou zijn!
  en voor de rol van four denk ik.. Jeremy Invire of Alex Prettyfer, ik vind ze allebei wel goed maar niet echt mijn perfecte tobais!
  x

 12. De moeder van Beatrice?
  Ik vind Lucas Till het knapst, maar Alex Pettyfer is, denk ik, een betere Four.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.