Logo-youngadults-site

Durf jij het aan? Lees 3 boeken en win een iPad

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Drie boeken in zes maanden, dat is De Weddenschap. Drie Bekende Nederlanders willen met jou de strijd aangaan om in een half jaar tijd drie boeken te lezen. Dit mogen de boeken zijn die de BN’ers lezen, maar je mag ze ook helemaal zelf uitzoeken. Zo las Ajouad El Miloudi (o.a. van Puberruil) Boy 7, 30.000 woorden van Charlie en Meisje van mars. Lukt het jou om deze weddenschap te winnen dan kan je een van de tientallen toffe prijzen winnen. Wat dacht je van bioscoopkaartjes, een dagje pretpark of een gloednieuwe iPad? Bekijk de filmpjes van de BN’ers op www.deweddenschap.nl en schrijf je in! Als jij voor 20 maart 2013 drie boeken hebt gelezen, maak jij kans op deze prijzen. Geen inspiratie voor een leuk boek? Kijk dan goed rond op deze site, zeker weten dat young-adults.nl  je te hulp schiet. Toch niet gelukt? Kijk dan even op www.boekenzoeker.org. Hier staan boeken op onderwerp gerangschikt zoals liefde, true story en spanning. En o ja, wil jij kans maken op een exemplaar van 30.000 woorden van Charlie? Stuur dan voor 15 februari 2013 een mailtje naar lezenvoordeweddenschap@gmail.com met het antwoord op de volgende vraag: waarom schrijft Charlie 30.000 woorden in een maand tijd?

Durf jij De Weddenschap aan? Veel succes…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

14 gedachten over “Durf jij het aan? Lees 3 boeken en win een iPad

 1. 3 boeken in 6 maanden?
  Als ik 3 leuke boeken heb gekocht/geleend lees ik elke in 1 dag uit!

 2. 3 boeken in een half jaar?! Dan heb ik na een paar dagen niks meer te doen!

 3. Deze wedstrijd is begonnen vorige jaar september dus ik doe al mee xD

 4. I’m In!
  3 boeken heb ik binnen een weekje uit
  x

 5. 3 boeken in een half jaar? In een week als school even rustig is. 🙂
  Wel een leuk en goed initiatief om jongeren aan het lezen te krijgen.

 6. Heh bah, ben ik nu echt gewoon te oud xD?

 7. Toch klopt er iets niet. Ik weet niet wanneer deze wedstrijd is begonnen maar er staat dat je binnen een half jaar 3 boeken moet lezen, maar er staat ook dat je ze voor 20 maart moet hebben gelezen..

 8. Leuuuk 3 boeke is niet zo veel !! 😉 😉

 9. Op die site die erbij staat , ik had vorig jaar mee gedaan maar nooit meer iets over gehoort

 10. hoe moet je meedoen dan ?
  graag , 3 boeken in een half jaar ?
  makkelijk!

 11. ja leuk ga ook meedoen 🙂
  Heb het wel druk maar 3 boeken binnen een half jaar? eitje 😉

 12. Drie boeken in een half jaar?Moh, done! Ik durf te wedden dat er trouwens mensen zijn bij wie het idee opkomt gewoon zeggen dat ze er al drie hebt gehad, gewoon om kans te maken. Hoe wil je dat nou meten als iemand bijvoorbeeld geen Goodreads heeft waar hij of zij dat bijhoudt? En hoe zit dat met die bekende Nederlanders, trouwens?

 13. Super leuk. Ik doe mee! Iemand nog leuke suggesties? Ipad, here I come!

 14. Vet cool! Drie boeken heb ik zo uit. Leuk!! Ik ga voor de Ipad.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.