Logo-youngadults-site

Trailer Warm Bodies

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Kennen jullie Warm Bodies al? Een film die in februari in de Amerikaanse bioscopen zal draaien. Er is helaas nog niet bekend of Warm Bodies in de Nederlandse bioscopen komt. Maar het verhaal is werkelijk hilarisch! Ik hoop in ieder geval dat de film wordt gekocht door een Nederlandse distributeur. Zeker voor de fans van Twilight en The Hunger Games is het een aanrader. Warm Bodies gaat over een zombie die verliefd wordt op de vriendin van een van zijn slachtoffers. Die romance zorgt voor heel wat opschudding in het leven van de ondoden en de levenden. Klinkt natuurlijk als het bekende cliche verhaal, die we tegenwoordig continue tegenkomen in young adults… maar wat maakt het uit als het concept voor de rest origineel is?

Het verhaal is geschreven door Isaac Marion en verfilmd door Jonathan Levine. In de film spelen onder andere bekende acteurs als Nicholas Hoult en John Malkovich.

Bekijk hieronder de trailer. Ik ben echt heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Zelf houd ik wel van deze droge humor. Dus al komt de film niet in de bioscoop, dan zorg ik ervoor dat ik de film op een ander manier te zien krijg.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

17 gedachten over “Trailer Warm Bodies

 1. Misschien komt er nog later nieuwes over

 2. utopolis draait hem niet 🙁

 3. Zo? Maar het boek is ook erg goed , de Nederlandse titel is Mr.zombie

 4. Lijkt me echt een grappige film 🙂 Ga deze zo zien 😀

 5. Gave trailer. Super grappig. Deze wil ik echt lezen en zien!

 6. Oh ahhaha nu is het alweer verandert in 25 april maar hier staat het http://www.pathe.nl/film/18139/warm-bodies

 7. Lijkt me een geweldige film haha

 8. Weet wel zeker dat ik deze ga kijken!

 9. Whahaha, nog niet gezien! Ik weet ook niet of ik dit wel wil zien. Maar op zich is het wel geinig om te zien hoe hij langzaam weer human wordt. =P

 10. kon ook niks vinden bij mijn bioscoop…. 🙁

 11. @Suuzie, ow echt! Ik heb gisteravond gekeken, en toen kon ik niets vinden… stond niet op de pagina van de film namelijk..

 12. Oh, die lijkt me echt geweldig! Zeker een film die ik wil zien;-)

 13. Het boek is erg gaaf! Ik weet alleen niet of ik ook zombies op het beeldscherm wil zien.

 14. Volgens de pathe site komt op 4 april in nederland

 15. lijkt mij ook wel grappig wil hem wel graag zien!!

 16. Het lijkt mij echt een hele foute film. Maar juist daarom wil ik hem zien. Lijkt me wel lachen

 17. Echt een superdroge trailer. Lijkt mij echt een grappige film.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.