Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: The Black Keys – Lonely Boy

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Maandag, maandag, maandag… Voor de schoolgangers is het de laatste maandag voor een welverdiend weekje vakantie! Dat wordt natuurlijk een groot feestje. Mensen gaan op wintersport, een citytrip, een dagje uit, lekker shoppen… En Valentijn staat natuurlijk ook bij de deur. Zucht. Een heel deel van ons viert op 14 februari de prachtige relatie met zijn of haar geliefde, maar er zijn ook heel wat onder ons die op Valentijnsdag niets hebben om te vieren, of beter gezegd, niemand hebben om het mee te vieren. Daarom is de keus van deze Tuesday Tunes een beetje dubbel (;

Allereerst is Lonely Boy van The Black Keys – geweldige band trouwens, en ook een geweldig nummer – te horen in de trailer van Warm Bodies. Deze trailer konden jullie vorige week bekijken. Een komedie over een zombiejongen die een relatie begint met een levend meisje. Zucht, ook een romantische film. Zelfs zombies kunnen een vriendinnetje krijgen. Maar… als jullie naar de titel van het liedje kijken zien jullie al dat dit niet zo’n zwijmelliedje is. Het is voor alle eenzame jongens (en meisje ook natuurlijk) die alleen zijn op Valentijnsdag omdat je een onbereikbare liefde hebt, in de complicated situatie zit of op het moment net helemaal geen behoefte hebt aan een vriend(in)!

Fijne maandag!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Tuesday Tunes: The Black Keys – Lonely Boy

  1. Dit is echt een leuk liedje!

  2. Voor dat het vakantie is duurt helaas nog 2 weken school hier

  3. Whaa, goede keuze Amélie! Al staat Valentijn vóór de deur en niet erbij. 😉 Anyhow, ik wist niet dat Lonely Boy in de trailer van die film voor komt! Ik houd van die liedjes. =) Ga jij de film ook kijken?!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.