Logo-youngadults-site

Risk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Risk
Auteur: Jelmer Soes

ISBN: 9789025752798

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

‘Als ik Risk naar me toe zie lopen, vanaf de overkant van het park, begrijp ik dat er iets mis is. Ik sta als enige op de uitkijk van ons kasteel.’ En er blijkt inderdaad iets mis te zijn. De gemeente wil het houten speelkasteel op de heuvel van het Bronpark afbreken, omdat er op die plek archeologisch onderzoek gedaan moet worden. Iets verschrikkelijkers kan Stie zich niet voorstellen. Het kasteel is haar thuis, de woonkamer waar ze haar vrienden ontmoet, in het bijzonder Risk. Ze is dan ook vast besloten uit te vinden wat er waar is van het verhaal dat er op de plek van hun kasteel een historisch kasteel zou hebben gestaan. Risk lijkt het druk te hebben met andere zaken. Tijdens haar zoektocht komt Stie erachter waarmee. In ‘Risk’ is Jelmer Soes buitengewoon goed geslaagd het leven van een aantal jongeren in een nieuwbouwwijk te schetsen. De jongeren op het kasteel zijn stuk voor stuk eigenzinnig en sympathiek, in tegenstelling tot die van de scootergang.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.