Logo-youngadults-site

Posters The Host zijn een showcase van Geloof, Liefde en Verzet

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Terwijl de Twilighthype er na de release van Breaking Dawn Part 2 zo’n beetje opzit, is er nog één film gebaseerd op Stephenie Meyers schrijfsels die in maart in de bioscoopzalen verschijnt. The Host ruilt vampiers in voor aliëns en focust op het leven van een jonge vrouw wiens lichaam wordt overgenomen door een van die aliëns. Enkele nieuwe posters hebben hun weg op het internet gevonden en tonen nieuwe aspecten van de film.

De eerste doet me een beetje denken aan de poster van The Lucky One, afgezien van het feit dat het regent en het lijkt alsof Melanie en Jared naakt zijn. Choose to love.

Hoewel Jared Melanies vriendje is, heeft Wandelaar een oogje op Ian, die je aan Melanies rechterkant van de tweede poster kunt bewonderen. Deze liefdesdriehoek – die ons een klein beetje herinnert aan de Twilight liefdesdriehoek – is eigenlijk meer een liefdesvierkant, aangezien er twee personages in het lijf van Melanie Stryder zitten, allebei verliefd op een ander persoon. Choose to believe.

Op de derde poster zien we de zoeker; de vrouw wiens lichaam bewoond wordt door een ziel en wiens taak het is om op Wandelaar te letten. Zij is ook degene die naar haar opzoek gaat wanneer Wandelaar op de vlucht slaat. Choose to fight lijkt wel bij haar te passen, aangezien zij degene is die zowel Melanies als Wandelaars vijand blijkt te zijn wanneer de jacht begint. En als we haar bij die shiny, futuristische auto zien staan, lijkt ze geschikt voor de job. Choose to fight.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “Posters The Host zijn een showcase van Geloof, Liefde en Verzet

 1. Wat een gave posters! Kan niet wachten tot de film uitkomt im de bios! 😉

 2. Jaaa echt waar mensen maart dit jaar , ik zag al in de biscoop een trailer

 3. Ik moet the Host nodig weer eens lezen. Op tweede kerstdag was ie voor mijn kindle maar 1.99 op amazon dus die heb ik natuurlijk gelijk aangeschaft. Zodra ik het boek uit heb waar ik nu in bezig ben ga ik er weer in beginnen! Weet niet hoeveelste keer dat wordt maar hij blijft mooi 🙂

 4. Ik wil het boek nog even lezen voordat de film uit komt 🙂

 5. huh echt waar…? Maart dit jaar?

 6. Zielen is echt zo’n goed boek, ik ben heel erg benieuwd naar de film.

 7. Zielen is mijn lievelings boek ik denk dat ik hem al duizende keren heb gelezen. Super goed boek!! Melanie lis echt goed gecast en jared ook maar ian had ik anders bedacht. Ik kan niet wachten om die film te zien!!

 8. oh, wat leuk! Ik vind Melanie echt goed gecast..
  Ik wist niet dat de film al in maart kwam? dit jaar al?

  Dat is echt super snel! Ik denk dat ik het boek nog eens ga lezen

 9. Oooh leuke posters , ik moet maar snel in zielen beginnen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.