Logo-youngadults-site

Verboden verlangen in de media!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We krijgen met de Dark Romance bundels al een beetje media-aandacht. Marijke F. Jansen, de auteur van het verhaal Muze welke in de bundel Verboden verlangen staat, zet zich vol in voor de promotie van de bundel. Zo staat zij onder andere al op Boekentip.nl met een kort interview, en heeft zij een boekpresentatie gehouden bij Voster – een boekhandel in Dronten. Marijke zal in een column over haar ervaringen vertellen en daarnaast staat er zelfs een klein stukje in de plaatselijke krant! Dus het gaat al de goede kant op.

Wij zijn dan ook al een klein beetje trots dat de bundel zo populair is. Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar Muze?En wil je ook graag de andere verhalen lezen: Metamorfose van Eva Moraal en De Zeepdroom van Isabel Peters? Lees dan hier de preview of bestel het boek via onze eigen webshop.

Laat je ons weten wat je van het verhaal vindt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Verboden verlangen in de media!

  1. Deze ga ik zoo lezen!!:D

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.