Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Christina Perri – A Thousand Years

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nog maar 2 dagen voor de release van The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2! Zijn jullie er klaar voor? Ik wel! The Twilight Saga heeft jarenlang miljoenen (vooral vrouwelijke) fans in de ban gehouden, en nu is het tijd om afscheid te nemen met de allerlaatste verfilming. Hoe is Bella’s leven als vampier? Hoe zit het met dochter Renesmee? En wat gaan de Cullens doen om de Volturi tegen te houden? Op deze en nog veel meer andere vragen krijgen we deze week een antwoord, mits we het boek niet al gelezen hebben (:

Dankzij mijn geweldige planningskunsten – droom verder, Amélie – komt de Tuesday Tunes mooi uit en krijgen jullie deze maandag een liedje te horen uit Breaking Dawn Part 1, namelijk Christina Perri met A Thousand Years. Dit is een officiële single op de soundtrack, speciaal geschreven door de zangeres voor het koppel Bella en Edward. Aan de titel alleen kun je het al afleiden; wie zou er anders meer dan duizend jaar kunnen leven dan ons favoriete vampierkoppel? Maar het hele liedje staat in teken van de liefde tussen Bells en Edward, en dus alweer een maandag dat je lekker kunt meezwijmelen met dit honingzoete liefdesliedje. Oh ja, in de clip zijn er ook een paar romantische scènes uit Breaking Dawn Part 1 te zien!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Tuesday Tunes: Christina Perri – A Thousand Years

  1. Klopt, heel mooi!

  2. [b]superliedje!!![/b]

  3. Ja deze is al een tijdje uit 🙂 Ik vind het echt een prachtig nummer ~!

  4. Dit liedje was wel al eerder te vinden toch? want volgens mij heb ik dat liedje al meer dan een half jaar op mijn ipod staan ..
    Zonder de videoclip dan .. die heb ik echter nog nooit gezien

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.