Logo-youngadults-site

Preview Verboden verlangen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is bijna zover! De Dark Romance bundels zullen half november verkrijgbaar zijn via onze webshop, maar ook via (online) boekwinkels, want ze zijn bij het Centraal Boekhuis te bestellen. De omslagen zijn romantisch en roepen ook echt het mysterieuze op dat bij het bovennatuurlijke genre hoort. Omdat jullie nog heeeeeel even moeten wachten, hebben wij wel alvast een preview voor je: van elke verhaal het eerste hoofdstuk. Zo kun je alvast kennismaken met de schrijfstijl van drie young adult auteurs. Lees de preview en laat ons absoluut weten wat je ervan vindt! Wij zijn ontzettend nieuwsgierig.

Het verhaal
Metamorfen die worden verstoten in de maatschappij, worstelen met gevoelens voor één van hen. Achterna gezeten worden door demonen en engelen, terwijl niemand weet wie je bent. Verdwijnen naar een andere tijd waar een mysterieuze geliefde op je wacht.

Deze betoverende bundel met spannende, duistere en hartverwarmende novelles zal je laten verlangen naar meer…

Drie young adult auteurs laten je kennismaken met hun vlotte en mooie schrijfstijl en hun ijzersterke verhalen in het bovennatuurlijke genre.
Van de hand van Eva Moraal (Overstroomd), Marijke F. Jansen en Isabel Peters.

Lees hier de preview van Verboden verlangen – het eerste deel in de Dark Romance serie! Ga je de serie lezen? Wat vind je van de schrijfstijl? Welk verhaal lijkt jou het leukste?

Bestel via onze eigen webshop
De Dark Romance-serie is ook verkrijgbaar bij (online) boekwinkels.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “Preview Verboden verlangen

 1. ik fantaseer dagelijks heel veel.
  maar of ik het aan durf om mijn verhalen in te zenden??

  nee..;-)

 2. Ik wil alle twee de bundels! Zooooo cool dat dark romance nu eindelijk ook eens van de hand van Nederlandse auteurs wordt gepubliceerd 🙂 (ik ben zelf ook gepubliceerd dark romance-auteur, maar dat heeft me een hoop tijd gekost…) Dit maakt de markt vrij voor nog meer geweldig werk.

 3. Ik vind ze echt heel gaaf. Ik kan niet wachten om de bundels aan te schaffen ^^.

 4. Ik heb ze nu allemaal gelezen en vind ze fantastisch!

 5. Wauwwauwwauw. Wat een fantastische previews, alle drie! Ik ben echt onder de indruk, en kijk zeker uit naar het uitkomen van de bundels. Ik zie dat Eva een ander boek heeft geschreven, maar bij het lezen van jullie verhalen kwamen jullie alle drie over als professionele auteurs. En hoe zal het verder gaan??

 6. Ik lees vrijwel nooit previews. Nu ook niet, anders is het nog erger om nog te moeten wachten op het hele verhaal 😉 Ben iig heel benieuwd!

 7. Hallo! Ik ben de schrijfster van het tweede verhaal, Muze, en ook ik ben net als Eva ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden! In ieder geval mijn complimenten aan Natasja voor het ontwerpen van het schitterende omslag.

 8. Ik heb de previews al gelezen en ik kan niet wachten tot ik de rest van de verhalen kan lezen. Ze zijn zoooooo goed!!!!

 9. Ik heb metamorfose al gelezen echt leuk! De andere 2 moet ik nog doen maar zijn vast ook goed!

 10. Wat een leuk idee! Ben erg benieuwd wat de lezers hier van mijn novelle ‘Metamorfose’ vinden… En vooral natuurlijk of het smaakt naar meer! 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.