Logo-youngadults-site

Opstand

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Opstand
Auteur: Veronica Roth

ISBN: 9789000314508

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De Inwijdingsdag van Tris, die euforisch had moeten zijn, eindigt gruwelijk. Vanaf dat moment is het oorlog tussen de facties. En in tijd van oorlog moeten er kanten gekozen worden. Geheimen worden onthuld en de gevolgen van gemaakte keuzes zijn nog onherroepelijker, en nog krachtiger. Tris doet alles wat ze kan om haar dierbaren te redden. Gevoelens van rouw en schuld achtervolgen haar terwijl ze worstelt met vragen over vergiffenis, loyaliteit, politiek en liefde. Door ingrijpende nieuwe ontdekkingen en verschuivende relaties, moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Opstand

  1. Een geweldig boek, echt een aanrader, had hem zo uit. Gelukkig kon ik gelijk overstappen naar deel 3! Boeken download ik altijd op mijn computer, en stuur ze dan naar mijn tablet. Je bent echt veel goedkoper uit dan wanneer je steeds een boek moet kopen, en vaak maar 1 keer zal lezen.

  2. De Divergent-serie is één van mijn favorieten. Ben je op zoek naar een boek om je Hongerspelen-kater mee weg te werken? Dan is dit de perfecte serie. Geweldig.

  3. Nou, ik wilde Opstand ook kopen… Het is 20 euro, een paperback van 350 bladzijden! En dan nog zeuren over het regeerakkoord… Dit is pas geldklopperij! ik ga denk ik wachten tot het goedkoper aangeboden wordt… Wat doen jullie?

  4. Dit boek is echt geweldig!

  5. Ik vod het eerste deel echt geweldig, ik wacht al tijden op dit deel!! 🙂

  6. Gelezen 😀 Dit is zeker eentje die op je lijstje moet staan!

  7. deze ga ik zooo lezen:D:D

  8. Ik ook!!!! Vond deel 1 ook geweldig om te lezen!!!

  9. dit boek wil ik graaaaaaaaaag lezen!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.