Logo-youngadults-site

Gevonden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Gevonden!
Auteur: Ann Brashares

ISBN: 9789022564110

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De zeventienjarige Lucy voelt zich onverklaarbaar sterk aangetrokken tot haar klasgenoot Daniel, maar zijn bewering dat hij haar al heel lang kent vindt ze doodeng. Onsterfelijke zielen, voorbestemd zijn, eerdere levens; ze wil er allemaal niks van weten. Toch kennen de twee elkaar al ruim twaalfhonderd jaar en Daniel herinnert zich alles. Maar steeds als hij en Lucy elkaar bijna vinden en Lucy eindelijk begint te geloven in hun gedeelde verleden, slaat de mysterieuze kracht die eropuit is hen uit elkaar te drijven opnieuw toe. De geliefden zullen erachter moeten komen wat de bron van die kracht is, als ze ooit een heel leven met elkaar willen kunnen doorbrengenâ ¦Gevonden!verscheen eerder alsHerinner mij.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

18 gedachten over “Gevonden!

 1. Het lijkt niet echt op Fallen, maar ik vond het ook geen mind-blowing boek. Eigenlijk vond ik het nogal teleurstellend. Daniels herinneringen zijn interessant, maar dat was ook alles wat ik leuk vond.

 2. Deze was dacht ik wel eerder uitgeven

 3. Ja het lijkt inderdaad heel erg op elkaar. Beetje jammer

 4. Idd, dit klinkt echt als de Fallen-serie…

 5. Dit boek is volgens mij een na aaper van de boeken serie onsterfelijk van alyson noel. Het heeft bijna precies de zelfde verhaallijn.

 6. @Merlynn, blijkbaar wel dus! Ik kreeg een nieuwe lijst en daar stond deze tussen. Misschien weten ze nog niet dat het een en dezelfde boek is. We’ll see. 🙂

 7. wat komt me dit bekend voor zeg……..;-)

 8. @Hanane: Wordt ie alweer gerecenseerd op Youngadultbooks.nl dan? 😮 De vorige editie heb ik namelijk al voor ze gerecenseerd. Die was wel heel mooi! 😉

 9. Ben ik even blij dat ik dit boek niet heb gekozen om te recenseren voor youngadultbooks.nl. 😉

 10. Heel raar dat ze het opnieuw uitgeven met een andere titel

 11. Dit boek is Herinner mij, dus er is niet alweer een nieuw boek over ene Lucy en Daniël;-)

  Maar wel heel erg zonde dat ze dit boek een andere cover en titel hebben gegeven. Het doet nu erg denken aan een chicklit, terwijl het toch meer een romantische reis door de geschiedenis is. Vond de vorige cover er ook veel beter bij passen.

 12. Dit lijkt inderdaad heeel erg op de fallen serie.. :s

 13. … Euw, eerder uitgegeven als Herinner Mij. xD Waarom hebben ze de titel verandert? :’)

 14. Wat de fuck is dit nu weer voor ongein? xD Eerst is er Herinner Mij over een Lucy en Daniël, dan is er de Fallen reeks over een Daniël en Luce en nu dit weer? En dat gaat ook over eeuwige liefde of zoiets. xD Mensen moeten echt hun best doen om iets origineels te bedenken. Dude. xD

 15. Heb effe opgezocht en is niet deElfde of een foutje het lijkt gewoon erg op elkaar

 16. Huh klopt dit wel?

 17. huh? nog een fallen-versie?:P

 18. Weer een nieuwe versie?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.