Logo-youngadults-site

De opkomst van Negen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De opkomst van Negen
Auteur: Pittacus Lore

ISBN: 9789400502079

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Ik was op de vlucht, hield me schuil en moest vechten om in leven te blijven. Toen onmoette ik John Smith, Nummer Vier. Samen zijn we veel sterker. Maar het duurde niet lang voor we weer afscheid moesten nemen. We moesten de anderen vinden. Ik ging naar Spanje om Zeven te zoeken en ik vond zelfs veel meer… Een tiende lid van de Garde, een meisje dat van Loriën wist te ontsnappen. Ella, Nummer Tien, is jonger dan de rest maar net zo dapper. Nu zoeken we de anderen, en John. Maar de Mogadoren zoeken hen ook.

Ze kregen Nummer Een in Maleisië te pakken. Nummer Twee in Engeland. En Nummer Drie in Kenia. Ze kregen mij in New York te pakken, maar ik wist te ontkomen. Ik ben Zes. Ze willen afmaken waar ze aan zijn begonnen. Ze willen ons vernietigen. Ze komen steeds dichterbij. Wij zijn klaar om te vechten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “De opkomst van Negen

  1. Chcolover dit is we al deel 3 , deel 1 heet ik ben nummer 4

  2. Lijkt me erg leuk komt op mijn nog-lezen lijstje 😉

  3. Dit boek heeft veel actie, nieuwe personages en verschillende locaties. Een goede opvolger van I am Number Four en The Power of Six. Persoonlijk weet ik niet of ik de volgende drie boeken ga kopen, omdat ik een serie van 6 nogal veel vind. Maar dit boek stelt zeker niet teleur!

  4. @theblackscheep hij is eral en het tussenverhaal kan je al dowloaden op http://www.ikbennummervier.nl 😀

  5. Ik ben zo benieuwd! Kan niet wachten tot hij in de winkel komt!;-)

  6. Deze wil ik echt heel graag lezen!

  7. dit boek is zo geweldig!!!! ik heb hem al gelezen en hij doet niet onder aan de andere delen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.