Logo-youngadults-site

Dansen voor je leven

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Dansen voor je leven
Auteur: Meysam Noori, Kristien Dieltiens

ISBN: 9789022327548

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het aanrijpende levensverhaal van de publiekslieveling van So You Think You Can Dance, Meysam Noori. Meysam ontvluchtte Afghanistan toen hij acht jaar was met zijn moeder, jongere broertje en zusje. Zonder vader, want die was, net zoals zijn oudere broer, door de taliban vermoord. Hij landde op Schiphol en besloot daar en dan: hier begint mijn leven. Als de oudste zoon werd hij meteen de man in het gezin, wat heel wat verantwoordelijkheden met zich meebracht. Kungfufilms wakkerden zijn interesse in vechtsporten aan, en leerde hij niet alleen de traditionele bewegingen, maar ook allerlei salto’s en trucs. Hij nam deel aan en won toernooien, en zo kreeg een dansgroep hem in het vizier. Al snel werd dansen zijn passie en tweede natuur. Tegen de zin van zijn moeder ging hij door met dansen en zocht hij zijn weg in de danswereld. Hij reisde rond, volgde workshops, danste in liveshows en werd toegelaten tot de dansschool van Lucia Marthas. Meysam maakte naam, maar zijn moeder geloofde nog steeds niet in zijn toekomst als danser. Daarom schrijf hij zich in voor So You Think You Can Dance, waar hij al snel de publiekslieveling werd en als derde eindigde. Meysams toekomst ziet er rooskleurig uit, en zijn moeder is apetrots.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Dansen voor je leven

  1. Leuk!!!
    Ga ik zeker lezen!!!
    LOVE SO YOU THINK YOU CAN DANCE!!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.