Logo-youngadults-site

De duistere kant van Mara Dyer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De duistere kant van Mara Dyer
Auteur: Michelle Hodkin

ISBN: 9789022327531

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Mara Dyer denkt dat haar leven niet vreemder kan worden als ze wakker wordt in een ziekenhuis zonder zich te herinneren hoe ze daar terecht is gekomen. Toch wel. Ze vreest dat het ongeluk, waarbij haar beste vriendin en vriendje zijn omgekomen maar zij mysterieus genoeg ongedeerd is gebleven, niet zomaar een ongeluk was. Ze heeft gelijk. Ze is ervan overtuigd dat, na wat alles wat er gebeurd is, ze niet meer verliefd kan worden. Ze heeft het mis.

De zeventienjarige Mara kan zich niets herinneren van het ongeluk waarbij drie van haar vrienden zijn omgekomen? Ze verhuist met haar familie naar Florida, gaat naar een nieuwe school en voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot de ‘bad guy’ Noah. Ze hoopt met een schone lei te kunnen beginnen, maar als er meer doden in haar directe omgeving vallen en er vreemde dingen gebeuren, beseft ze dat ze haar geheugen moet terugkrijgen om haar familie en toekomst veilig te stellen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “De duistere kant van Mara Dyer

  1. Ben je op zoek naar een boek dat spannend, mysterieus, creepy en romantisch is? Lees dit boek dan ALSJEBLIEFT. Zo’n geweldige serie.

  2. In een wordt een super boek een erg leuk verhaal ben nu op de helft deel 2 komtbinnekort uit 15 januarie lekker kan ik gewoon verder lezen daarom had ik gewacht met dit boek lezen

  3. Staat op de lijst er bij 😀

  4. Spannend, ik ben wel nieuwschierig.

  5. Lijkt me leuk! Spannend 🙂

  6. Lijkt me een reemder boek !

  7. Deze wil ik echt lezen:D
    Ik ben al helemaal nieuwsgierig 😉

  8. Klinkt wel boeiend! Alleen dacht ik eerst: ‘Reemder? – Wat is dat voor een woord?’ Er moet vast een V voor, maar maakt niet uit. Ik snap het dus al! =)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.