Logo-youngadults-site

Tatoeage

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Tatoeage
Auteur: Ana Alonso en Javier Pelegrin

ISBN: 9789022562925

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Sommige tatoeages zijn meer dan een simpele huidversiering. Hun magie kan je voor eeuwig verbinden met de persoon die je begeert… of er juist voor zorgen dat degene die je begeert je ergste nachtmerrie wordt. Alex is zeventien en smoorverliefd op Jana, het geheimzinnige meisje in zijn klas. Wanneer hij haar ziet weggaan van een feest, besluit hij haar te volgen. Op dat moment beseft hij nog niet hoezeer dit zijn leven zal veranderen.Jana heeft geen ouders meer en woont bij haar broer David. Het gerucht doet de ronde dat de twee zichzelf onderhouden door te handelen in magische tatoeages. Alex stelt de macht van het tweetal op de proef en ontdekt daarbij het bestaan van de Medu-clans. Jana’s familie en de Medu’s hebben elkaar tijdens hun leven altijd bestreden maar beseffen nu dat ze hun krachten moeten bundelen om hun meest gevreesde vijand te verslaan: de Laatste Waker.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Tatoeage

 1. Deze staat echt op mijn lijstje!!:D

 2. ja!!! Had er al iets over gelezen, en ook dit boek staat op mijn lijstje!! (die steeds langer en langer begint te worden)

 3. lijkt me een leuk verhaal, wil ik zeker een keer lezen!

 4. Oh deze lijkt me ook zo leuk! xD

 5. Deze wil ik zoooo graag lezen! Ik had eigenlijk gehoopt dat ie hier ook in het engels uit zou komen maar dat is niet zo. En ik vrees dat als ik hem bij bol.com als ebook bestel dat er dan zo’n beveiliging opzit waardoor hij niet op mijn kindle kan, dat heb ik namelijk al 2x gehad bij bol.com

 6. Lijkt me ook wel leuk. Maar ik weet niet zeker.
  Heeft iemand het al gelezen?;-)

 7. Lijkt mij wel leuk 🙂

 8. Waker? Dat klinkt als van de Nachtschadeserie en dat is een beetje jammer… Maar voor de rest klinkt het top! Onlangs zag ik ergens anders nog een reclamedingetje over dit boek. Zal vast op internet ergens, met die cookie-opslag en dergelijke.

  Ben redelijk getriggerd wat betreft het magische deel. Anders had ik het niet eens per se geweldig gevonden. Tenminste… Wat me wel opvalt, is dat de hoofdpersonage een man is. Dat is ook tof! De laatste keer dat ik een boek las waarin het hoofdpersonage een man was, is… lang geleden? Ik denk dat het The Caster Chronicles waren en daarnaast de twee boeken van Simone Elkeles, met Alex Fuentes en zo. Wel grappig, aangezien in dit boek het hoofdpersonage óók Alex heet.

 9. Nog een boek wat ik wilt lezen 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.