Logo-youngadults-site

Fantoom

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Fantoom
Auteur: Lisa J. Smith

ISBN: 9789022562840

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Elena Gilbert en haar vrienden hebben Fell’s Church gered toen kwade geesten eropuit waren om het dorp te vernietigen. Maar de vrijheid heeft zijn tol geëist: Damon Salvatore is dood. Hierdoor verandert alles.

 

Damon en zijn vampierbroer Stefan waren in een wrede strijd verwikkeld om het hart van Elena te veroveren en nu Damon er niet meer is, kunnen Elena en Stefan eindelijk samen zijn. Maar waarom blijft Elena dan dromen over Damon? Terwijl Elena’s gevoelens voor Damon steeds sterker worden, dreigt er een nieuwe duistere kracht in Fell’s Church en deze demon is erger dan alles wat Elena ooit heeft meegemaakt. Zijn enige doel is Elena en iedereen die ze liefheeft te vermoorden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Fantoom

 1. ik loop heel erg ver achter 🙁 mijn laatst gelezen boek van haar is duister weerzien :O

 2. Dit boek is het eerste boek van de nog komende boeken van TVD die niet geschreven zijn door L.J. Smith maar door een onbekende auteur. De schrijfstijl is ook wat anders en dat vind ik soms wel irritant. En ik erger me té veel aan Elena. Dat had ik in het vorige boek ook al maar ik dacht dat het wel zou beteren maar dat is dus niet het geval. En ik vind het soms een beetje te veel van het goede (maar dat gaat gewoon over het feit dat ze geen normaal leven meer leiden). Daarom heb ik al een paar keer besloten om te stoppen met de serie, maar het weet toch telkens mijn nieuwsgierigheid te wekken… Dat is volgens mij een goed teken, toch? En ik heb gehoord dat het volgende deel over de universiteit gaat dus…
  Maar je moet het maar vragen aan mijn ouders, ik heb geklaagd over het vorige, en dit boek…

 3. Deze mag zeker niet ontbreken in mijn boekenkast 🙂

 4. Op alle nieuwe boeken staat de cast van de serie en nu niet? Dat vind ik raar ..
  Ik ben het ook mee eens dat de eerste boeken echt leuker waren en hoe verder hoe saaier ..

  Van de eerste 2 boeken was ik echt helemaal weg, ook moet ik het vorige boek erbij gaan houden want ik weet niet meer precies wat er allemaal gebeurd was ..

 5. Persoonlijk vind ik eigenlijk The Vampire Diaries boeken steeds langdradiger en vervelender worden. Het gaat alleen nog maar over hoe mooi Elena wel niet is en hoeveel ze wel niet van Stefan houdt. Echt heel jammer want deel 1 vond ik echt super leuk maarja gelukkig is de tv serie geweldig en komen er snel weer nieuwe afleveringen 😉

 6. Oh ja die moet ik ook nig lezen

 7. Ik ben nu bezig in Middernacht maar vind hem tot nu toe erg tegenvallen vergeleken met Schaduwzielen, hopen dat dit deel beter is 😉

 8. Pfff, ik moet het vorige deel nog lezen..
  😉

 9. Nog een boek wat ik wil lezen , maar deze is toch niet alleen door lj smith geschreven?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.