Logo-youngadults-site

Kille Woede

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Kille Woede
Auteur: Ted Goeglein

ISBN: 9789044618709

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Sara Jane Rispoli leidt tot haar zestiende het leven van een doodgewoon meisje. Tot de dag dat ze nietsvermoedend thuiskomt uit school en haar huis verwoest aantreft, haar ouders verdwenen zijn, haar hond verminkt is en binnen een psychopaat wacht die niet van plan lijkt Sara Jane levend te laten vertrekken. Op het nippertje weet ze toch te ontkomen. Terwijl ze wanhopig probeert haar familie terug te vinden, stuit Sara Jane op een oud, mysterieus schrift dat vol staat met gevoelige informatie over de plaatselijke maffia: schuiladressen, geheime routes en telefoonnummers. Nog veel schokkender is de onthulling dat haar bloedverwanten nauw betrokken zijn bij deze criminele organisatie. Sara Jane ontdekt dat er een zeldzame erfelijke eigenschap te vinden is in het dna van de familie Rispoli. Het is duidelijk dat ze niet veilig is zolang ze het schrift in handen heeft. Tegelijkertijd realiseert ze zich dat het haar enige wapen is.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Kille Woede

  1. super cool, wanneer komt deel 2 uit?

  2. lijkt wel spanend

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.