Logo-youngadults-site

De wolven van Mercy Falls

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De wolven van Mercy Falls – trilogie
Auteur: Maggie Stiefvater

ISBN: 9789048814053

Bestel bij Cosmox.nl
Bestel bij bol.com

 

Grace doet niets liever dan de wolven in het bos achter haar huis observeren. Ze heeft een bijzondere fascinatie voor de wolf met de goudkleurige ogen – haar wolf. Elk jaar verdwijnt hij bij het aanbreken van de zomer, om pas bij de eerste vorst weer tevoorschijn te komen. Maar dan ontmoet Grace Sam…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “De wolven van Mercy Falls

  1. Ik ben nog bij boek 1 bijna het einde en ik ben nu al verslaafd aan het boek!
    Hoop op een film ervan

  2. Onwijs leuke serie! Ik raad het zeker aan om te kopen. De boeken waren eerst 17 euro per stuk en nu in omnibus te verkrijgen voor 19,95! Ook mooi vormgegeven. Ik had deel 1 van een vriendin gelezen, maar ze moest hem zelf nog lezen dus kocht ze deel 2 en 3 niet. Maar omdat ik zo lang moest wachten ging ik er zelf achteraan! Ben ik heel blij mee!

  3. Ik heb ze alle drie gelezen en ben van plan die 3-serie te kopen. Kan ik het op ieder moment nog een keertje lezen! 😀

  4. Oh ja, het is nu in een omnibus te koop, hè?! Ik vind de eerste twee boeken te gek. Deel drie moet ik nog steeds eens lezen! Staat al wel in mijn kast echter. Misschien begin ik wel weer gewoon opnieuw in deel één. =)

  5. Ik heb alle drie de boeken gelezen en nog altijd vind ik het een fantastische serie. Af en toe verwarrend, maar ergens heeft dat ook weer wat. (:

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.