Logo-youngadults-site

Dodenrit

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Dodenrit
Auteur: Maggie Stiefvater

ISBN: 9789048814046

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Elk jaar in het begin van november is het eiland Thisby volledig in de ban van de Scorpio Race. Ruiters proberen zich lang genoeg vast te klampen aan hun waterpaarden om de finish te bereiken. Sommigen overleven. Anderen sterven. Sean Kendrick, negentien jaar, is viervoudig kampioen. Hij is een man van weinig woorden en als hij al angsten heeft, dan begraaft hij ze diep, zodat niemand ze kan zien. Met Puck Connolly ligt dat anders. Ze zal als eerste vrouw meerijden in de Scorpio Race. Dat was nooit haar bedoeling. Ze is op geen enkele manier voorbereid op wat er staat te gebeuren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Dodenrit

  1. The Scorpio Races! Wil ik echt al heel lang lezen. Misschien dat het er binnenkort eindelijk eens van komt. (:

    Kent iemand misschien het nieuwe boek van Melissa Marr, Carnival of Souls? Ergens vind ik de beschrijvingen van de twee boeken wel op elkaar lijken, hoewel het soort wedstrijd heel anders is.

  2. Heel bijzonder boek. Ik heb hem in het engels gelezen maar vond het moeilijk om hem te beoordelen. Hele gemengde gevoelens waardoor ik het lastig vond om een recensie te schrijven. http://boekenwormblog.blogspot.nl/2012/01/recensie-scorpio-races-van-maggie.html

  3. Ik ook!
    Jammer genoeg ben ik nog steeds blut.. 😥

  4. deze wil ik echt wel lezen:D

  5. Klinkt….interessant…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.